Trendyol Dulcosoft Online Satış Oyunu

Trendyol Dulcosoft Online Satış Oyunu
Seçil
24 Mayıs 2023 15:16

Dulcosoft diye bir şurup aldım. Hazımsızlığa ve bağırsakları dengelemeye yardımcı bsr ürün olarak satılıyor. 3 gün verdiği ölçüye göre içeme rağmen daha kötü yaptı bağırsaklarımı ve midemi. Verdikleri ölçüyle 1 hafta bile zor gidecek bir şurup için 130 lira alıyorlar hem de hiçbir şeye yaramıyor hatta aksine hastanelik ediyor! Trendyol'da yorumlara daha çok kabız yaptığını yazmama rağmen yorumum düşük diye sürekli reddediliyor. Daha önce de yazdım sürekli düşük verdim diye reddediyorlar! Yani anlayacağınız yüksek puanları onaylayıp düşükleri reddedip puan kasan bir firmadan başka bir şey değil.

24 Mayıs 2023 11:17

Bağırsak düzensizliği ve hazımsızlık neticesinde Dulcosoft diye bir şurup aldım. Beni 3 günde daha beter kabızlık sorunu yaparak hastanelik etti. Trendyol'da ben bunu yazıp düşük puan verince kaç kere de gönderdiysem sırf düşük verdim diye yorumumu reddettiler. Arkadaşlar sırf yüksekleri onaylayıp düşükleri onaylamayıp sizin algınızla oynuyorlar, ha iyiymiş dedirtmek için. Ama kesinlikle sağlığınızla oynamayın kötü ve gereksiz pahalı bir ürün. Resmi bırakıyorum.

15 Mart 2024 10:10

Doğan
05 Ağustos 2023 01:38

Trendyol Yanıltıldım

Muhammet
31 Mayıs 2023 10:33
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2024 20:26
Trendyol'da Yorum Engeli: Müşteri Geri Bildirimleri Neden Reddediliyor?
Trendyol'da Yorum Engeli: Müşteri Geri Bildirimleri Neden Reddediliyor?

Mevlüde
21 Haziran 2023 09:55