Hazal sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 20:38

Trendyol üzerinden Çanta Store adlı mağazadan valiz satın aldım. Kaliteli olsun diye fiyatı daha pahalı bir ürün tercih ettim. National Geographic marka. Ürünü sadece 1 kere kullandım ve daha otobüsten iner inmez valizin tekerleği valizle birlikte kırıldı. Hiç kullanamadım. İadeye gönderdim, talebim reddedilmiş. Bu valizler tek kullanımlık mı? Yoksa çekecekli valizi sırtımda mı taşımam gerekiyordu? Tekerlekleri bile kirlenmeyen, deforme olmayan valize ne yapmış olabilirim? Kullanıcı hatası olarak ne yapmış olabilirim? Mağduriyetimin giderilmesini ve yeni valiz ya da ücret iadesi yapılmasını talep ediyorum. Buradan bir yanıt bulamazsam Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

08 Temmuz 2025 14:20
Yeni Alınan Valizin Tekerleği İlk Kullanımda Kırıldı, Satıcı Ve Trendyol Çözüm Sunmuyor
yeni-alinan-valizin-tekerlegi-ilk-kullanimda-kirildi-satici-ve-trendyol-cozum-sunmuyor-5.jpg
yeni-alinan-valizin-tekerlegi-ilk-kullanimda-kirildi-satici-ve-trendyol-cozum-sunmuyor-4.jpg
Melike sonuçtan hiç memnun değil

İade Edilen Ürün Kullanılmış Diye Geri Gönderildi Mağdur Oldum

Melike
06 Temmuz 2025 15:33
İade Edilen Ürün Kullanılmış Diye Geri Gönderildi Mağdur Oldum
iade-edilen-urun-kullanilmis-diye-geri-gonderildi-magdur-oldum-1.jpg
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2023 11:42
Rüya sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 10:31
trendyol-marka-cantamin-asinmasi-ve-kalitesiz-cikmasi-1.pdf