Muhammet sonucu yetersiz buldu

09 Aralık 2023 13:37

Trendyol'da bir satıcıdan satın aldığım vantilatör eksik gönderildi. Herhangi bir kutu koruması olmadan, kutusu fotoğraflarda görüldüğü gibi açılmış şekilde geldi ve içinden bir tıkırtı sesi geliyordu. İnternette bulduğum bir kurulum videosu eşliğinde kurmaya çalışırken, videodaki bazı parçaların bana gönderilen kutuda olmadığını fark ettim. Vantilatörün başlığının içindeki karton çıkarılmış ve bu nedenle kutuyu taşırken bir tıkırtı sesi duyulmuştu. Çıkan parçalar resimde görülüyor. Ayak parçasının bir bölümü ile elektrik kablosu kutudan çıkmadı. Ürünü iade ettim, birkaç gün incelendikten sonra bugün analize alındı ve 21 gün daha beklemem gerektiği belirtildi. Kontrolün kolay olması gereken bir süreç için, işlemin bu kadar uzatılmasını başarısız buluyorum. Trendyol'dan bu süreçten hiç memnun kalmadım ve büyük bir alışveriş sitesinden beklediğim güveni bulamadım.

04 Ocak 2024 12:50

Sonunda para iadesi onaylandı, süreç çok uzadı ve herhangi bir bilgilendirme yapılmadı, ama en azından adalet yerini geç de olsa buldu

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 13:45
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
11 Temmuz 2024 10:28