Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 14:33

Tefal marka kazanlı ütü almıştım. Daha ikinci kez kullanımda ütü yaparken pantolonlara ve gömleklere benek benek su izleri yapmaya başladı. Buna istinaden ütü yaparken videosunu çektim ve aldığımız yetkili mağazaya götürdüm. Durumu izah edip videoyu gösterdim, servise gitmesi gerektiğini söylediler.

Daha sonra servis sorun yok diye ütüyü geri göndermiş. Müşteri olarak bu ürünü alalı 15 gün olmamışken, bir de elimde kamera kayıtları varken ürünün hatalı ve ayıplı ürün olduğunu ilettim. Değişmesi gerektiğini veya paramızın iade edilmesini istedim. Müşteri temsilcilerine de durumu (5 defa) arayıp söyledim. Onlar da ilgileniyoruz diye bizi 1 aydan fazla oyaladılar.

Not: 10 yıldır kullandığım ütünün de Tefal kazanlı ütü olduğundan dolayı, yeni ütüdeki sorunu anlayacak kadar tecrübe sahibiyim ve evdeki birçok el aletim de Tefal markadır. Bütün bu olanlara istinaden Tüketici Hakları'na başvuru yaparak hakkımı aramaya karar verdim.

Sonucu bekliyorum. Ancak sorun yaşamadığımızdan dolayı 15 yıldır Tefal tercih ediyorduk, şimdi ise görüyorum ki teknik olay ürünü satana kadarmış.

09 Temmuz 2024 15:17 (Şikayetten 43 dakika sonra)

12 Temmuz 2024 17:19

Ahu sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2023 10:27
Tefal Bir Haftalık Ütünün Arızalı Olmasına Rağmen Sorunsuz Raporu

Gamze
06 Eylül 2023 18:26
Ergün sonuçtan hiç memnun değil

Ergün
18 Kasım 2023 00:35

Tefal Satış Sonrası Hizmet Eksikliği

Raziye
03 Mart 2024 13:05
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
30 Mart 2024 13:27