Tefal Satış Sonrası Hizmet Eksikliği

Raziye
03 Mart 2024 13:05

İki gün önce aldığım Tefal marka GV9230 model kazanlı ütü, daha ilk kullanımda kazanından garip sesler gelmeye başladı ve patlayabileceğinden endişe ederek kapattım. Satın aldığım mağaza ile iletişime geçtim ve teknik servisten rapor alınması gerektiğini, sürecin böyle başlayacağını öğrendim. Ancak ben, yeni aldığım ütü için neden teknik servise gitmek zorunda kalayım, neden bu süreci bekleyerek günlerce mağdur olmak zorunda kalayım, neden bana doğrudan iade alınarak yeni bir ütü verilmiyor diye rahatsızlık duydum. Tefal müşteri hizmetlerini de aradım, onlar da ürünü görmeleri gerektiğini söylediler. Kesinlikle bu durum yanlış. Şu an, hevesle aldığım ütüyü kullanamadan, getir götür işleriyle uğraşmak zorunda kalmaktan dolayı rahatsızlık duyuyorum. Ürüne ve markaya olan güvenimi tamamen kaybettim. Eğer beni biraz daha uğraştırırlarsa, tüketici haklarımı yasal yollarla arayacağım. Aynı sorunu tekrar yaşamayacağımın bir garantisi yok. Üstelik, demek ki aylar sonra bu sorunu yaşasaydım, daha da zor bir süreç beni bekliyor olacak. Daha yeni aldığım ürün için bana yardımcı olamıyorlarsa, sonraki zamanları düşünemiyorum bile. Anlaşılan o ki, satış sonrası hizmetler gerçekten sıkıntılı. Şu an kaç gün ütüsüz kalacağımı bilemiyorum. Gerçekten yazık.

03 Mart 2024 13:11 (Şikayetten 5 dakika sonra)
04 Mart 2024 15:41

Ergün sonuçtan hiç memnun değil

Ergün
18 Kasım 2023 00:35