Yanlış Fatura Adresi: Superonline'ın Çözüm Üretememesi

11 Kasım 22:39
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunumu hızlı bir şekilde çözen Superonline ekibine teşekkür ederim”

76296674 Superonline aboneliğimi sözleşme bitiminde bulunduğum adrese fiber internet hizmetlerinin olmaması sebebiyle iptal ettim. İnternetimi taşıdığım şirket cayma bedelini bana iade edeceği için son faturamı istedi ve ben de bu faturayı Superonline firmasından istedim. Gelen faturada yazan adresim hiç bulunmadığım Mersin/Mezitli de bir adres. Ben İstanbul'da yaşıyorum ve bu hizmeti İstanbul'da aldım. Arıyorum hizmet adresi doğru ancak fatura adresiniz bu şekilde kaydedilmiş düzeltemiyoruz yapacak bir şey yok diyorlar. Sevgili büyük şirket Superonline bir iki sorum var :

1) Benimle hiçbir alakası olmayan farklı bir şehirdeki adresi fatura adresi olarak neden kaydettiniz?
2) Bunu neden düzeltip bana adresimin düzgün göründüğü faturayı iletemiyorsunuz?

11 Kasım 22:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

12 Kasım 11:00

Merhaba Hasan Taylan Bey, Şikayetinizle ilgili 12.11.2024 tarihinde sizi arayarak görüştük ve ilgili birime ilettik. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Hasan
13 Kasım 11:07

Sorunumu hızlı bir şekilde çözen Superonline ekibi r teşekkür ederim

Hasan
13 Kasım 11:08

Sorunumu hızlı bir şekilde çözen Superonline ekibine teşekkür ederim

Superonline Turkcell İşlem Hataları Ve Gereksiz Ödeme Sorunu

Gülay
06 Ağustos 10:42

Superonline Fesih İşlemi Sonrası Faturalandırma.

Eren
18 Eylül 16:18