Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell VPN Kullanımına Engel.

09 Aralık 2023 15:04

Turkcell Superonline 2025 e kadar sözleşmem bulunuyor. Ayrıca hizmet aldığım bir VPN servisi var kısa süre önce Turkcell tarafından engellenmiş görünüyor. Bu durumda parasını ödediğim iki hizmetten birisinden beni mahrum bıraktınız. Turkcell den taşınmam için de ceza ödemem gerekecek. Abone olmadan önce aklınızda bulunsun. Keyfe keder bir şekilde kullandığınız bir servisi veya siteyi engelleyebilirler.

14 Aralık 2023 21:02

VPN erişimim Turkcell tarafından engellendiği şikayetim üstüne Statik ip satın almam tavsiye edildi. Konu ile ilgili soruma cevap verilmeyince statik ip almayı da denedim. Ancak hala VPN servisi kullanılmıyor. Hatta VPN hizmet sağlayıcısının sitesine bile erişim engellenmiş. Oradaki destekten bile yardım almam mümkün değil. Bu engel keyfi bir engel değilse bana mantıklı bir açıklama yapılması ve sorunun çözülmesini bekliyorum. Ancak yalan söyleniyor gibi görünüyor.

09 Aralık 2023 15:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

11 Aralık 2023 10:42
Ahmet
Ahmet
11 Aralık 2023 21:21

Bunu çözmem için yine ücretli ek bir hizmet almam gerekiyor diye anlıyorum doğru mu? Ayrıca VPN kullanımı bir tarafa çoğu VPN servisinin sitesine bile giremiyorum. Eğer keyfi bir engelleme söz konusu değilse bunun açıklaması nedir?

Deniz
Deniz

Evet katılıyorum. Turkcell Superonline ve Turkcell Mobil ile VPN web sitelerine girişte sorunlar yaşıyorum ben de. Bu erişimlerin kasıtlı olarak engellendiğini düşünüyorum.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2023 04:30
Suna sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2025 12:00
Murat sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 12:08

Superonline Kategorileri