Turkcell Gentech Superonline Merkeziymiş Gibi İnsanlara Yanlış Beyan Veriyor

25 Haziran 2024 23:20

52694205 numaralı Turkcell Superonline interneti işyerimizde kullanmaktayız. 26.06.2024 tarihinde Superonline adına 0850 533 33 01 numaralı T**** Hanım adında birinden telefon aldık. Taahhüdümüzün bittiği ve yenileneceği bilgisi verildi. Bize özel 2-3 adet kampanya sunuldu. Ben de biri için olabileceğini söyledim. Daha sonrasında kendisine ısrarla Turkcell Superonline genel merkezinden mi aradığını sormama rağmen ısrarla Turkcell genel merkezinden aradığı bilgisi verildi. Ve daha sonrasında 10 dakika içinde onay için aranacağım bilgisi verildi. Ancak arama olmadan telefonuma taahhüt onaylandı mesajı geldi. Sonrasında Turkcell Superonline'ı aradığımda işlemin Superonline merkezi ile alakasının olmadığı ve Gentech Bilişim adında bir bayi tarafından yapıldığını öğrendim. Tekrar aradığımda kendilerine neye istinaden işlem yaptıklarını sorduğumda onay verdiğimi belirttiler. Onay vermediğimi, onay için 10 dakika sonra arayacaklarının bilgisini verdiklerini söyledim. Ayrıca ben F**** D**** olmadığım için yaptıkları işlemin geçersiz olduğunu ve taahhüdü iptal etmeleri gerektiğini belirttim. Kendileri de F**** D**** adına işlem yaptıklarını ve benim de başımın belaya gireceğini, şikayetçi olacaklarını söylediler. Telefonu yüzüme kapattılar. Yaptığımız bu konuşmaların kaydı elimde mevcuttur. Hukuki süreç için firma güncel Mersis bilgilerini bekliyorum.

26 Haziran 2024 08:01 (Şikayetten 8 saat sonra)

26 Haziran 2024 11:43

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 15:49
Serem sonuçtan hiç memnun değil

01 Haziran 2024 21:14

05 Eylül 2023 12:37