Superonline Ptr Kaydı Güncelleme Acil

08 Eylül 2024 16:41

Günlerdir ptr kaydımı güncellemek için Superonline müşteri hizmetlerini arıyorum 2 - 3 kişiyle konuştum ve öyle bir hizmetimiz yok diyorlar.

Aynı sıkıntıyı tek yaşayan ben değilim. Bir şekilde kurumsal Superonline'a bağlandım ve oradaki kişi bilgi sahibi biri olarak bireysel internet olduğu için onun ekranlarından yapamayacağını belirtti. Fakat bireyselde de yapıldığını belirterek beni tekrar bireysele yönlendirdi. Yine oradaki arkadaşlar bu işlemi yapamadılar ve bilmedikleri konu hakkında da "böyle bir hizmetimiz yok" diyerek geçiştirdiler.

En yakın zamanda Superonline'dan destek bekliyorum durum çok acildir müşterilerim mail gönderemiyorlar.

Örnek Şikayetler; https://www.sikayetvar.com/superonline/superonline-port25-ve-ptr-kaydi,

İstenilen hizmet;

08 Eylül 2024 16:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Kaan
08 Eylül 2024 22:00

Henüz bir sorun çözme söz konusu değil müşterilerimi e-posta hesaplarını kullanamıyor ve beni sürekli arıyorlar. Bu iş bu kadar uzun sürmemeli.

Kaan
09 Eylül 2024 12:24

Hala bir cevap alamadık kendilerinden. Beklemedeyiz.

10 Eylül 2024 17:05

Merhaba Kaan Bey, Talebinizin incelemesi tamamlanarak 09.09.2024 tarihinde müşteri hizmetlerimiz size bilgi vermiştir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. • http://turkcell.li/indir Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Orhun

Sonuç? Çözüldü mü yoksa beceremediler mi?

Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

Port Yönlendirme Sorununda Yetersiz Destek Ve İletişim Eksikliği

22 Şubat 00:17
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 17:46

16 Temmuz 2024 19:57