Superonline ADSL'den VDSL'e Geçiş Problemi

Muhammet
26 Ocak 2024 15:23

25.01.2024 tarihinde ADSL altyapılı paketimizden VDSL altyapılı pakete geçiş yaptık. Ancak geçiş işleminden hemen sonra internetimiz kesildi ve o zamandan beri internete bağlanamıyoruz. Modemde güç ışığı, WLAN ışığı ve ağ ışığı dışında hiçbir ışık yanmıyor; yani DSL ve internet ışıkları yanmıyor. Aynı şekilde taahhüt bitimine yakın bizi arayan müşteri temsilcisi, geçişte hiçbir problem yaşamayacağımızı garanti etmişken, ilk geçişte bu tür bir problemle karşılaştık. Dahası, aynı temsilci dışarıdan herhangi bir işlem yapılmayacağını ve internete Şubat ayının ilk günü modemimizi sıfırladıktan sonra bağlanabileceğimizi ifade etti. Ancak bizimle iletişime geçen ikinci müşteri temsilcisi, bu işlemlerin belli bir zaman aralığı olmadığını ve evimize 'işaretlenme' yapıldıktan yani bir ekip gelip işlem yaptıktan sonra internete bağlanabileceğimizi belirtti. Üçüncü kez aradığımız müşteri temsilcisi ise internet sorunu yaşadığımızı belirterek arıza kaydı oluşturdu ve şimdiye kadar herhangi bir gelişme olmadı. Bu üç temsilciden hangisinin söylediği doğru, tam olarak ne yapılması gerektiği ve bizim ne yapmamız gerektiği konusunda bize yardımcı olun. Ödediğimiz ücretin karşılığını almak istiyoruz.

26 Ocak 2024 15:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

26 Ocak 2024 16:10

Merhaba Selim Bey, Talebinizin incelemesi tamamlanarak 26.01.2024 tarihinde müşteri hizmetlerimiz size bilgi vermiştir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2025 22:07

27 Şubat 2025 02:25

19 Temmuz 2024 12:44
Emre sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2023 07:09

03 Aralık 2023 14:25