Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Superonline 2 Aydır İnternet Bağlantı Problemi Yaşıyorum!

02 Ocak 2024 13:03

Merhabalar, yaklaşık iki aya yakın süredir, Kasım ayının sonundan itibaren internet kesintisi problemi yaşıyorum. Otuzdan fazla kez işlem başlatıldı, altyapı kontrolü sağlandı ve üçten fazla kez teknik ekip eve gelip inceleme yaptı. Yapılan incelemede modem veya kablolarla alakalı bir problem olmadığı, altyapısal olarak çözümleneceği söylendi; fakat hâlâ mağduriyet yaşamaya devam ediyorum. Superonline'ı kullanmaya ve almaya karar verdiğimde güvenmiştim; ancak şu anki durumda yetkili biriyle görüşememek ve müşteri hizmetlerinin işlem başlatıp sonrasında sorun çözüldü olarak otomatik kapatmaları bir müşteri olarak beni hayal kırıklığına uğrattı. Mağduriyetimin çok acil bir şekilde giderilmesini talep ediyorum.

02 Ocak 2024 13:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

02 Ocak 2024 13:46

Merhaba Ahmet Bey, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

Ahmet
Ahmet
03 Ocak 2024 23:52

2 gün geçmesine rağmen üst üste 5 den fazla kez müşteri hizmetleri ben aradım fakat hala çözüm bulunamıyor. Gün içerisinde birkaç defa çözüldüğüne dair mesaj geliyor ve hala sorun çözülemedi. Müşteri hizmetlerinden işlem başlatılıyor ve 24 saat içerisinde dönüş yapacağı söyleniyor fakat diğer gün aynı süreci baştan başlatıyorlar. Yetkili veya konuyu çözüme kavuşturmak adına kimseye ulaşamıyorum

Latif sonuçtan çok memnun

15 Ağustos 2025 11:46
"Teşekkürüm sadece beni arayan kişiye. İlgilenecek ekip ilk kuranlar gibiyse eyvah eyvah. Bilgi vereceğim. Bu bölgeyi sanırım bildiklerinden resmen teslim yapmadan kaçmışlardı ilk kuranlar. Sorun bölgede olduğunu komşulardan öğrendim."

29 Haziran 2025 15:38

11 Haziran 2024 22:45
Timur sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2025 21:28

28 Kasım 2023 23:30