Superbox İnternet Hızı Ve Stabilite Sorunu

Superbox İnternet Hızı Ve Stabilite Sorunu
09 Kasım 2024 22:22

Sayın Turkcell Superonline Yetkilileri,

Ben, İzmir ili Menderes ilçesi, Oğlananası adresinde Superbox kullanıcısıyım. Ancak, kullandığım günden beri internet hızım 1 Mbps'in altına düşmekte ve bu durum günlük işlerimi ciddi şekilde etkilemektedir. Hız testi yapıldığında, vaat edilen hızlara ulaşamadığımı ve internet bağlantısının stabil olmadığını gözlemlemekteyim.

Bu bağlamda, internet hızımın iyileştirilmesi, bağlantı sorunlarının giderilmesi ve daha stabil bir hizmet alabilmem için gerekli müdahalelerin yapılmasını talep ediyorum.

Yardımlarınız ve konuya göstereceğiniz ilgi için şimdiden teşekkür eder, en kısa sürede çözüm almayı umarım

09 Kasım 2024 22:23 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

11 Kasım 2024 11:06

Merhaba Murat Bey, Talebiniz ile ilgili sizi 11.11.2024- 11:06 de aradık ancak ulaşamadık. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

11 Kasım 2024 11:32

Merhaba Murat Bey, Talebinizle ilgili bilgi vermek için sizi aradık ancak ulaşamadık. Her türlü soru ve görüşünüz için Turkcell uygulaması üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

İnternet Hızı Ve Stabilite Sorunu

05 Kasım 2024 22:23
Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

11 Nisan 2025 23:26
Bahar sonuçtan memnun değil

Sürekli Tekrarlayan İnternet Hızı Ve Bağlantı Problemlerinin Kalıcı Çözülmesini Talep Ediyorum

30 Eylül 2025 22:14
surekli-tekrarlayan-internet-hizi-ve-baglanti-problemlerinin-kalici-cozulmesini-talep-ediyorum-1.jpg

Muhammet
20 Ağustos 2025 10:33
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2025 21:18
Superonline Kategorileri