Tuğrulhan sonuçtan hiç memnun değil

İnternet Bağlantısı İçin Verilen Sözler Tutulmadı, Mağdur Oldum!

Tuğrulhan
31 Ekim 2024 16:16

Bir ev satın alacaktım ve altyapı kontrolü için "Uşak-Magnet İletişim Turkcell Kurumsal ve Fiber Çözüm Merkezi" ne gittim. Bana internet alt yapısının olmadığını ancak sağlayıcı apartmanın dibinde olduğu için 15-30 gün içerisinde çözüleceğini söylediler. Üzerinden 2 ay geçti. Tekrar gittiğimde ise bayinin el değiştirdiğini ve en iyi ihtimal ocak ayına kadar herhangi bir bir işlem yapılamayacağını söylüyorlar.

Bana verilen sözler üzerine ben bu evi satın aldım ve taşındım. Beni sanki bilerek ve isteyerek mağdur ettiler. Bir an önce bana verilen sözler ve imzalatılan talep formu üzerine taşındığım eve internet gelmesini talep ediyorum. Evden çalışan birisiyim internetsizlik gibi bir şansım yok.

31 Ekim 2024 16:17 (Şikayetten 1 dakika sonra)

01 Kasım 2024 11:20
Tuğrulhan
10 Kasım 2024 17:10
İnternet Bağlantısı İçin Verilen Sözler Tutulmadı, Mağdur Oldum!

Apartmanım ve fiber arasındaki mesafe fotoğrafta göründüğü gibidir yol veya herhangi bir bir kamusal alandan geçmiyor. Bir gün bile sürmeyecek bir iş için mağdur olmak istemiyorum.

20 Eylül 2024 10:51
Turkcell Superonline İle Yaşadığım İnternet Kurulum Sorunları

Randevuya Rağmen İnternet Kurulumu Yapılmadı, Mağdur Edildim

03 Temmuz 18:03

22 Aralık 2023 19:09
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Taşınma Sonrası Fiber İnternet Bağlantısı Yapılamadı, Sorun Çözülmüyor

İbrahim
02 Ağustos 11:26
Taşınma Sonrası Fiber İnternet Bağlantısı Yapılamadı, Sorun Çözülmüyor
Semih sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 14:54
Superonline Kategorileri