Yigit sonuçtan hiç memnun değil

Samsung 'tan Tüketiciye Garip  Teklif!  22.000 ₺ Ver.!

07 Mart 2024 20:12
07 Mart 2024 01:16

Samsung RT50K6000S8 buzdolabı 2020 Eylül ayında Viaport Kurtköy Media Markt'ten alındı. 3. Senenin sonuna denk geldi ve Eylül ayında çevirdik üst kısmı derin dondurucuya çünkü dönüştürülebilen bir ürün diyerek aldık. Ne zaman ki çevirdik kapak kapandıktan sonra çok uzun bir zaman açılmıyor beton gibi oluyor. İstanbul Çekmeköy Samsung yetkili servisi 5 kere gelip, ancak ilkinde hiçbir sorun yok buzlanmış diyerek servis ücreti aldı gitti. Ve sonrasında da aynı servis geldi. Ve 2. Sinde parça değişimi olacak deyip değişim istedik. 3. Gelişinde parça değişti. Kesinlikle sorun çözüldü ve asla sıkıntı olmaz dedi ve gitti. Fazla sürmedi ve 10 gün içinde tekrar aynı sıkıntı devam etti. Ben de biraz bekleyin zamanla sorun kalmaz dedikleri için birkaç zaman bekledim ve artık en son artık servisi 4. Kez tekrar çağırdım. 4. Gelişlerinde açıp baktığında üst panel değişiminde telleme yapılması gerektiğini fakat unuttuklarını söylediler ve onu da yapıp gittiler. Bana söyledikleri asla bundan sonra sorun olmaz. Parçayı da değiştik bu telleme işlemi de yapıldı. Hiçbir sorun kalmadı deyip gittiler. Gel zaman git zaman yine aynı sıkıntı aynı şeyler. Ve 5. Defa artık çağırdım. Ve servis geldi bu buzdolabı yapılmaz deyip Samsung genel merkeze döndüler. Ve şimdi de sıkıntı yok çözdük denilen buzdolabı artık onarılmaz dendi. Çok komik çünkü ilk geldiklerinde sorun bile yoktu. Çünkü o kadar eminki sorun olmadığından makineye bağlayıp sorun var mı diye bakmamış bile. Sonraki servis gelince neden bakılmamış diye servis arkadaşını eleştirmişti. Son noktada. Çözüm olarak Samsung benden 22BİN liracık istiyor. Bana yeni buzdolabı vereceklermiş? Bu buzdolabı sorunlu ve gövde ücretine bedava yeni buzdolabı verilecekmiş. 22BİN liracık ise bir lütuf imiş. Bunu söyleyen Çekmeköy servisinden Murat bey. Bu kadar insani bir tavır ben ilk defa görüyorum. Yazıklar olsun bizlere böyle haksızlık yaparak 3 senelik buzdolabını bozuk olarak alıp 22.000 ₺ alarak bana yeni ve fiyatı şu an 38700₺ olan ve ben alacak olsam 4000₺ indirim ile veriyor zaten maliyeti 34.000₺. Yani ben 12000₺ daha koysam zaten yenisini alıyorum. Fakat iş bu değil güya servis bana hizmet yapıyor. Ancak ben bu konuyu kapatmayacağım. Televizyonlara da taşıyacağım. Çünkü bu belirttiğim buzdolabının sorunu zaten servis elemanının ağzından kaçırdığı gibi çok sık olan bir arıza imiş ve tamiri olmuyormuş. O zaman 3 senede bir buzdolabı değiştireceğiz demek ki. Ömrü 3 sene buzdolabının, beklentim ise mağduriyet giderilsin. Ücretsiz

08 Mart 2024 09:15 (Şikayetten 13 saat sonra)

15 Mart 2024 21:26

Samsung genel merkezden bana ulaşan Gonca hanımdan aldığım geri dönüş kesinlikle beni tatmin etmedi. Çünkü 3 senelik bir buzdolabını fahiş bir ücret istemeye devam etmektedirler. Bu kabul edilemez. Sebebi çok basit sadece ve sadece buzdolabından kaynaklanan bir hata bir kusurdan dolayı tüketiciye bu kusurdan dolayı ceza verilmez. Buzdolabının kusurlu olması tüketicinin sorunu değil. Bu sebeple bana sunulan %50 indirimi kabul etmiyorum. Benim hakkım olan ücretsiz değişimdir. Bunun aksini asla kabul etmiyorum. Şimdi ise yapacağım işler şunlardır, 1. Tüketici Hakem Heyeti başvurum, 2. Çekmeköy Samsung yetkili servisi şikayeti 3. Kore Samsung Genel iletişim ile tüm Türkiye Samsung yetkililerini şikayet ediyorum. Bakalım ne olacak.

28 Mart 2024 19:20

En son Samsung genel MERKEZ'den tarafıma iletilen en son bilgilendirme şu oldu, Fatma hanım aradı ve buzdolabını ücretsiz bir şekilde değişeceğini belirttiler. Ancak şu an stoklarda buzdolabı bulunmuyor bilgisi verildi. Beklemeye devam ediyoruz. Ve Nisan sonu Mayıs başı gibi yeni buzdolabının gönderileceğini bana ilettiler. Şu an için beklemediğim. Bu tarihlere yaklaşınca veya bir değişiklik olduğunda buraya belirteceğim. Sabırla bekleyeceğim.

Miray sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabım Garanti Kapsamında Onarılamadı, 38 Bin TL Yeni Ürün Teklifiyle Mağdur Oldum

Miray
04 Şubat 03:38

Murat
14 Ekim 2025 21:15

Buzdolabı Arızası Sonrası Uzayan Değişim Süreci Ve Mağduriyet

Çağdaş
28 Ağustos 2025 07:49
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

4 Aydır Soğutmayan Buzdolabı, Cevapsız Kalan Şikayetler

Ömer