Tamer sonuçtan çok memnun

Samsung Kronik Sorunlu Tu Serisi Televizyonları

02 Temmuz 2023 18:46
Tamer'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Samsung 50tu8000 Ultra HD 4K televizyonumun garantisi biteli 2 ay kadar olmuştu. Dün gece açıkken bir anda kendi kendine görüntüsü bozuldu ve sonrasında ses ve görüntü gitti. Kapatıp açmaya filan uğraştım ama olmadı. Belki düzelir diye fişini çektim biraz bekledim taktım ama yine düzelmedi. Ekranı bir kararıyor, bir mavimsi bir ışık kaplıyor, ses ise hiç gelmiyor.

Gece fişini çekip yatmıştım şimdi kalktım, taktım yine aynı. İnternete yazdığım zaman ise bu Samsung tu serisi televizyonlarla ilgili onlarca benzer şikayet gördüm. Yani Samsung insanlara kronik sorunlu, kusurlu ürünler satmış. Aynı problemi 4-5 ay kadar önce de yaşamıştım ama o zaman fişini çekip takınca düzelmişti.

Parayı bu kadar zor kazanıp, bir şey almadan önce günlerce düşünüp, araştıran insanlar olarak güvenilir bir marka diye gördüğümüz Samsung'un bu şekilde ürünler satması ve bu yaşattıkları üzücü.

Marka adına ve kendine yakışır bir şekilde Samsung'un beni mağdur etmeden, yaşadığım bu soruna bir çözüm bulmasını istiyorum.

03 Temmuz 2023 08:57 (Şikayetten 14 saat sonra)

03 Temmuz 2023 12:30

İrtibata geçmenizi bekliyorum ama arayan soran yok. 2 gündür televizyon arızalı.

05 Temmuz 2023 14:01

Hala bekliyorum.

11 Temmuz 2023 14:23

Teşekkürler

Arslan sonuçtan çok memnun

Samsung 50TU8000 Kusurlu TV

Arslan
22 Haziran 2023 01:03
"Sorunu çözen müşteri temsilcisine teşekkür ederim"

Samsung 50tu8000 Model TV'nin Kronik Arıza Sorunu

Ercan