Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Hayal Kırıklığı

Samsung Çamaşır Makinesi Hayal Kırıklığı
Savaş
30 Aralık 2023 22:27

10.12.2023 günü Samsung mağazasından WW11BBA046AEAH 11 kg 1200 devir çamaşır makinesi satın aldım. Makine ertesi gün getirildi ve Samsung servisi tarafından kuruldu. Ancak makine çalışırken kendi kendine kapanıp tekrar açılıyor ve program tekrar baştan başlıyor. Yani sonsuz bir döngü oluşuyor ve program bitmiyor! Arıza videoları çekildi ve tespit edildi. Makineyi aynı model sıfır dedikleri başka bir makineyle değiştirdiler. Fakat ikinci WW11BBA046AEAH çamaşır makinesi de aynı arızayı yaptı ve o makine de bozuk çıktı. Servis makineye yazılım güncellemesi yapılacağını belirtti, ancak ben kabul etmedim. Daha sonra makinenin takılı olduğu prizde arıza olduğu iddia edildi. Elektrikçi çağırıp ölçüm yaptırdım ve herhangi bir sorun olmadığı tespit edildi. Bu süreçte birçok saçma konuşma ve durum yaşandıktan sonra nihayet makineyi 'ücret iadesi' talep ederek iade ettim. Makineyi satın aldığım tarihten itibaren 18 gün sonra paramı geri aldım. Sonuç olarak, WW11BBA046AEAH modeli çamaşır makinesinin fabrika çıkışlı hatalı olduğunu tespit ettim. Bu süreçte Samsung çözüm merkezi k*** Hanım'a görevini doğru yaptığı için teşekkür ederim. Bu olayda katkısı olanlara da teşekkürlerimi sunarım. Katkısı olmayan ve çeşitli bahaneler ortaya koyanları kınıyorum. Samsung markasına ve teknolojisine güvenerek makineyi almıştım, fakat hayal kırıklığı yaşadık. İki ayrı aynı model çamaşır makinesi de aynı arızayı verdi. Parasını verip satın almış bir tüketici olarak bu can sıkıcı süreçte, hem Samsung fabrikasının hem de Samsung mağazası ve servisinin çıkarması gereken dersler olduğunu düşünüyorum. Paramı iade aldıktan sonra başka bir markanın makinesini satın aldım.

01 Ocak 2024 08:52 (Şikayetten 1 gün sonra)

Samsung Arızalı Gönderdiği Makinemi Değiştirmiyor

Ömer
24 Eylül 2024 01:01

Fatih
11 Ocak 23:15
Samsung Çamaşır Makinesi Kapasite Ve Performans Sorunu
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
05 Ağustos 2023 13:30
Gokce sonuçtan hiç memnun değil

Gokce
28 Şubat 2024 15:07
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi: Gürültü Sorunu Ve Çözüm Arayışı

Muhammet