Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi: Gürültü Sorunu Ve Çözüm Arayışı

Muhammet
21 Aralık 2024 13:04

13.12.2024 tarihinde WW11BB534DABAH 11 kilo Samsung çamaşır makinesi aldım, kurulumu sağlandı. Çalıştırdığımda böyle seslerle karşılaştım. Servis geldi, bu problem normal dedi ve gitti. Çözüm destek ekibiyle konuştuk, 1 haftadır her gün arıyoruz, video istiyorlar. Atıyoruz, geri dönüş yapıp dengesizlikten yapıyor deniliyor. İlk çalıştırmada dengesizlikten yaptı diyelim, her çalıştırdığımızda aynı problem. Tekrar servis gönderildi, tekrar bakıldı, yine aynı şekilde dengesizlik yapması çok normal denildi. Alırken hiç bunlardan bahsedilmemişti. Makineyi çalıştırdığımda sesten aşırı rahatsız oluyoruz ve ben aynı üründen 2 tane aldım, nedense diğerinde hiç sesle karşılaşmadık. Bir tane ses tambura vurma yapmıyor, nasıl bir şeyin içine düştük anlam veremiyorum. Kendi paramla kendim mağdur oluyorum. Sorunun giderilmesini, ya değişim ya da para iadesi istiyorum. Bu hak bana verilmiş, hiçbir sonuç alamasam Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yapacağım. Gerçekten beni makineden soğuttular.

23 Aralık 2024 15:01 (Şikayetten 2 gün sonra)

Samsung Çamaşır Makinesi: Sürekli Sorun Ve Yetersiz Servis

Ayşe
18 Ekim 2024 19:07

Samsung Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalanıyor, Servis Çözüm Sunmuyor

Erkan
15 Haziran 2025 19:57
Gülabi sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Sorunu: Tambur Çarpıyor

Gülabi
06 Kasım 2024 13:30
Murat sonuçtan memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi: Gürültü Ve Sarsıntı Sorunu!

Murat
11 Mart 2025 17:17