Özgür sonuçtan memnun

Samsung 7 Yıllık Samsun Buzdolabı Arızası

Samsung 7 Yıllık Samsun Buzdolabı Arızası
13 Ağustos 2024 13:41
Özgür'ün Teşekkür Mesajı
“Buzdolabının servis süresi boyunca beni her gün arayıp bilgilendiren çözüm merkezi görevlisi Melis hanıma çok teşekkür ederim. Ayrıca Pendik servisinden gelen arkadaşlar ve İlhan bey için de teşekkürler. Umarım tekrar sıkıntı yaşamam en azından uzun süre dayanır.”

Merhaba, Kasım 2016 yılında aldığım ve 7 yıl garanti yaptığım K7060SL 600 litre Samsung marka buzdolabımın dondurucu bölümünün dondurmadığını gözlemledim. Akabinde 4447711 müşteri temsilcisini arayarak servis randevusu aldım, takip numaram (4278735288). Pendik servisten arkadaşlar geldi. Evaporatörün paslanıp gaz ve yağ kaçağı yaptığını keşfettiler ancak sorunun kullanıcı değil üretim kaynaklı dolaptan Samsung'tan oluştuğu kanaatine varıldı. Garantisi 8 ay önce bittiği için önce 14000 TL fiyat verdiler. Müşteri temsilcisi ile yaptığım iletişimlerde en son 11200 TL fiyatına indiler. Daha 7/8 yıllık ve garantisi biteli 8 ay olan bir buzdolabının kullanıcı hatası olmayan bir arızadan kaynaklı bu hale gelmesi ve bu kadar maliyetli masraf çıkması kabul edilebilir değildir. Evimde Samsung marka başka ürünlerde kullanan biri olarak yetkililerin müşteri memnuniyeti ve müşteriyi kaybetmeme adına bu konuda bana yardımcı olmaları, fiyatta hatırı sayılır indirim yapmalarını talep ediyorum.

30 Ağustos 2024 22:25

Yusuf

Merhaba, iyi günler, Aynı Ürünü bende 2017 aldım. 10 gündür bende Dondurucu kısmında sorun yok ama dolap kısmı soğutmuyor. Servis geldi, baktı dijital ölçer koydu 3 gün sonra başka bir teknisyen geldi. Size söylediğinin aynısını söyledi. Gaz kaçırıyormuş eva seti değişecekmiş. Ücret aynı diyor sizden ricam son durum nedir beni aydınlatırsanız sevinirim. Evime asla Samsung marka Almam artık İyi günler.

Özgür

Dolabı tamir onayını verdim 4/5 gün içinde onarılıp getirildi. Cevap ve kompresör değişti sistem temizliği yapıldı. Şimdilik sorun yok umarım uzun süre dayanır.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
25 Ağustos 13:54