Yasin sonuçtan çok memnun

Samsung Buzdolabı Buz Yapma Sorunu Ve Servis

22 Nisan 2024 12:09
Yasin'in Teşekkür Mesajı
“Sorunun çözümü için yardımcı oldukları için teşekkür ederim”

Samsung buzdolabım Dondurucu olmayan alt kısımda sürekli buz yapıyor. Bu sorun garanti bitikten 6 aay sonra buz yapmaya başladı. Yaklaşık 1-2 sene bu sekil 2 ayda bir dolabı eriterek sorunu öteledik. En son servis çağırdık. Servisçi arkadaş ücretli bire bir değişim gerektiğini bunun için 12210 TL istediler. 6 yıllık dolabın tamir edilememesi ve bu sorunda bizim suçumuzun olmaması (kişisel kullanım hatası değil donanım hatası) ama sonuçta bizim mağdur edilmemiz Samsung gibi firmaya yakışmadı. Daha önce başka marka dolabım 10 yıl sorunsuz çalışmıştı sonra birine çalışır halde vermiştim. Benim ev atletlerimizin yüzde 80i Samsung idi. Satış sonrası hizmetine çok güveniyordum hayal kırıklığı oldu. Onarılamıyor diye Tabii ki değişim ücreti ödeyelim yeni bir alet gelecek sonuçta. Servisteki arkadaş ürünün 23 000 TL değerinde olduğunu ifade ederken ürün mağazada (kostas'a) 19 bin tl'ye satılıyor hatta 18 bine satılan yerlerde var. Samsung indirim de bu şişirme fiyat dan yapılmış. Sonuçta eğer mümkünse ürünümün tamir edilmesini veya değişim indiriminin daha düşük bir fiyatta güncellenmesini istiyorum

22 Nisan 2024 12:21 (Şikayetten 11 dakika sonra)

22 Nisan 2024 17:01

Samsung kendine yakışanı yaptı yine. Otomatik cevap. Sırf satış sonrası destek iyi diye muadili diğer ürünlerden daha çok para ödedim Samsung a. Bu kadar rakibin var ken satış sonrası desteğini bir robota bırakan firmanın geleceği sıkıntılı olur. Ticaret için size altın bir tüyo vereyim. Bir müşterinin kalbine giden yol 3 şeyden geçer 1. Si indirim 2. Si ürün kalitesi 3. SÜ satış sonrası hizmet. Samsung benim için bitmedi ama artık 3. Tercih olacaktır.

02 Mayıs 2024 10:29

Samsung müşteri hizmetleri arayıp sorunumuzun çözümüne bize çok yardımcı oldu. Her şey için teşekkür ederim...

02 Mayıs 2024 10:30

Sorunun çözümü için yardımcı oldukları için teşekkür ederim

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
18 Eylül 2023 17:44

İrem
06 Haziran 2024 13:31
Samsung Kusurlu Ürününe Sahip Çık
Beytullah sonuçtan hiç memnun değil

Beytullah
23 Ağustos 2023 10:19