Kumtel Fırın Güç Kablosu Yandı Haftalardır İlgilenmediler

Kumtel Fırın Güç Kablosu Yandı Haftalardır İlgilenmediler
Uğur
30 Ekim 2023 20:12

Kumtel ankastre fırının power güç kablosu yandı ve evin şartellerini attırdı. 9 Ekim'de servis talebinde bulundum. Servis geldi doğruladı, fotoğraf çekti ve malzeme geldiğinde tekrar gelip halledeceğiz dedi gitti. Aradan 12 gün geçti. Arayan soran olmadı. Kumtel sitesinden servis takibi sorguladığımda vakanın tamamlandı olarak girildiğini gördüm ve tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Bana bir karışıklık olduğunu yarın servisin geleceğini söylediler. Sonraki gün servis personeli aradı ve şaka gibi ne sorun vardı diye sordu. Önceki durumu anlattım. Elimde kablo yok yarın ya da pazartesi geleceğim dedi. Bugün pazartesi ve yine arayan soran yok. Ben tam 21 gündür basit bir kablo değişimini yaptıramadım ve 21 gündür fırını kullanamıyorum.

Sonuç: Kimsenin kimseden haberi yok, çok kötü servis yönetimi. Kötü ürün kalitesi. Daha önce davlumbaz ledi sorunu ve ocağın kendi kendi çakması sorunu da yaşadım.

31 Ekim 2023 07:41 (Şikayetten 11 saat sonra)

Necip sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Servis Hizmeti Haftalardır Sağlanmıyor Müşteri Mağdur Ediliyor

Necip
02 Temmuz 2025 15:26
kumtel-servis-hizmeti-haftalardir-saglanmiyor-musteri-magdur-ediliyor-2.jpg
kumtel-servis-hizmeti-haftalardir-saglanmiyor-musteri-magdur-ediliyor-1.jpg
Mavi sonuçtan hiç memnun değil

8 Kere Değişen Ürünler Kumtel!

03 Temmuz 2023 12:24
Funda sonuçtan hiç memnun değil

Funda
19 Haziran 2025 17:52

Gulberin
01 Kasım 2024 12:15
Ali sonuçtan çok memnun

09 Ocak 2025 21:19
"Marka ve Yetkili servis hakkındaki düşüncelerim hâlâ aynı fakat benimle iletişime geçen Şikayet var yetkilisine özellikle teşekkür ediyorum ve kendisine başarılar diliyorum."

Kumtel Kategorileri