30 Kasım 2024 04:231.091

14/05/2023 tarihinde almış olduğumuz Kumtel fastfryer 8,5 Litre haf-06 model ürünümüz kullanmaya başladıktan 2-3 ay sonra ( alt haznesi özellikle ) paslanmaya başladı. Epttavm ve Boraks mağazası ile hiçbir şekilde bağlantı kuramadık çözüm üretemediler. Yetkili servisi aradığımızda ücretli değişim yapabileceklerini belirttiler. (Çünkü boraks mağazası bize fatura göndermedi ) ve görüyorum ki bu üründen şikayetçi olan bizler gibi yüzlerce mağdur var. İnsan hayatı bu kadar ucuz mu? Fotoğrafları ekliyorum inceleyin lütfen, ne kadar kalitesiz bir malzeme kullandınız ki bu Airfryer hemen bu hale gelebiliyor? Zaten uzun zamandır kullanmıyoruz ama Kumtel gibi büyük bir firma ürününün arkasında durur diyerek buraya yazma gereği hissettim. Eğer alt hazne değişim yapılmazsa (tamir istemiyorum;çünkü aynı hale gelebilir ) etrafımdaki herkese Kumtel in ne kadar kalitesiz olduğunu anlatacağım ve sizden asla alışveriş yapmayacağımı bildirmek istiyorum. Çocuklarım Airfryer da patates kızartmasını çok seviyor, bu ürün çöpe gitsin istemiyorum ve müşteri memnuniyetiniz açısından gerekenin yapılmasını, olumlu dönüşlerinizde şikayetimi kaldıracağımı taahhüt ediyorum. Teşekkürler.

12 Aralık 2024 01:13

İzmit Kumtel servisin ilgisizliği ve kendi markalarının kalitesiz olduğunu kabul etmelerinden bahsetmek istiyorum!

Kumtel Airfryer alıp pişman olduk siz bu yanlışa düşmeyin! İzmit Kumtel servisin verdiği cevabı yazıyorum?

Neden PH. Li. Ps gibi diğer markalarda bu küflenme -bozulma olmuyor da Kumtel de oluyor? Cevap: abi PH. L. İps kaç para Kumtel kaç para?

Ne demek bu? Kendi ürünlerinin kalitesiz olduğunu kabul ediyorlar resmen. Ben alt hazne ücretsiz değişene kadar buradan farklı hesaplardan şikayet oluşturmaya devam edeceğim haberiniz olsun Kumtel!

2 Aralık 2024 12:08 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sevgili müşterimiz ,Mustafa K. Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bizlere iletmenizi rica ederiz. Kumtel ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Kumtel Müşteri İletişim Merkezi

31 Aralık 2024 16:09

Değerli Müşterimiz Mustafa K.; Kumtel Fastfryer Paslanma Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti başlığı ile iletmiş olduğunuz şikayetinize istinaden gerekli aksiyonlar alınmış ve çözüm sağlanmıştır. Kumtel Ailesi olarak şikayetiniz ile ilgili tarafımıza iletmiş olduğunuz öneri ve görüşleriniz bizim için önemlidir. Tarafınıza gönderilen anket talebini cevaplamanızı rica ederiz. Sağlıklı günler diler, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Kumtel Müşteri İletişim Merkezi

31 Aralık 2024 17:38

Müşteri hizmetleri aradı ve alt-iç hazne gönderileceğini söyledi. Teşekkürler

2 Ocak 2025 09:08

Değerli müşterimiz; Mustafa K. Tarafınıza şikayetiniz hakkında çözüm sağlanabilmesi için dönüş yapılmış olup yanıt alınamamıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde tekrar dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz. KUMTEL A.Ş

11 Ocak 2025 02:47

Hayır beni aramadınız, göndermeniz gereken malzemeleri de göndermediniz 10 gündür bekliyorum.

Ali
28 Ocak 2024 22:412.376

Kumtel marka Airfryer aldım daha alalı 6 ay olmadan haznesinin boyası kalkmaya başladı. Bakım ve temizliği çok hassas ve...

Kumtel Airfry Mağdur Etti

Kumtel Airfryer Garanti Sürecinde 127 Günlük Mağduriyet

Burak
Burak
4 Eylül 2024 17:001.640

15.05.2024 tarihinde Muğla/Bodrum yetkili servise Kumtel Haf-06 XXL 8,5L Airfryer’i garantiye gönderilmek üzere teslim e...

Şeyma
Şeyma