Gülizar sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Bulaşık Makinesi Sorunu: Servis İlgisizliği Ve Su Baskını

Kumtel Bulaşık Makinesi Sorunu: Servis İlgisizliği Ve Su Baskını
24 Kasım 2024 20:07

BİM'den 4 programlı Kumtel bulaşık Makinesi aldım. Servis geldi. Kurdu ama ilk çalıştırdığımızda çalışmadı. Defalarca servisi aradık yoğunuz dediler. Kimse gelmedi servisten. Bu ne biçim sorumsuzluk! Madem yeterli servisiniz yok, mademki yoğunsunuz üretmeyin o zaman! Ben bu bir aydır rezil oldum. Kimseye bu markayı önermiyorum. Makinenin içi su doluyor ev deniz oldu! İki kuruş fazla verin. Daha iyi marka bulaşık Makinesi alın paranıza yazık gerçekten. Sorumsuzluk başka bişi yok! Paramız çöp oldu. Bir kere bile kullanamadım makineyi! Derhal çözüm bulun!

26 Kasım 2024 10:30 (Şikayetten 1 gün sonra)
06 Aralık 2024 17:51

Yazdım WhatsApp'tan fakat herhangi bir dönüş alamadım. Kesinlikle memnun değilim gerekirse gerekli yerlere şikayet te edeceğim. Madem ilgilenmeyeceksiniz neden bize WhatsApp tan ulaşın diyorsunuz (! )

11 Aralık 2024 00:33

Ne zaman dönüş yapmayı düşünüyorsunuz acaba?

13 Mart 2025 11:02

Değerli müşterimiz; Gülizar I. Tarafınıza şikayetiniz hakkında çözüm sağlanabilmesi için dönüş yapılmış olup yanıt alınamamıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde tekrar dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz. KUMTEL A.Ş Bizlere ulaşabilirsiniz.

Elif sonuçtan memnun

12 Mart 2025 21:13
"Uzun bir uğraştan sonra başta BİM yetkilileri olmak üzere Kumtel yetkililerine de teşekkür ediyorum. Paramı iade ettiler."

Merve
17 Aralık 2024 10:56

Kumtel Bulaşık Makinesi Su Kaçırıyor Ve Servis Yanıt Vermiyor

Kübra
24 Mart 2025 09:24

Ümit
29 Mayıs 2025 09:56
Aziz sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 12:07

Kumtel Kategorileri