Hatice sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 20:53

BİM mağazasından Kumtel marka spreyli mop paspas satın aldım. İkinci kullanımda ürün çalışmadı. Kumtel servisine gittim, bana ellerinde yedek parça olmadığı için herhangi bir tamir yapılamayacağını, BİM mağazasına iade etmem gerektiğini söyledi. BİM mağazasına gittim, bana servise gitmemi, iade sürem devam etmesine rağmen iadeyi alamayacaklarını söyledi. Ben de hemen mağazada Kumtel servisi ile BİM çalışanını birbiriyle konuşturdum. BİM mağazası bana genel müdürlükle görüşeceklerini ve bana dönüş yapacaklarını söyledi. Ben de iletişim bilgilerimi vermem rağmen hâlâ BİM şirketi tarafından aranmadım. Herhangi bir bilgi de verilmedi. Anlayacağınız üzere Kumtel ve BİM tarafından mağdur edildim.

06 Nisan 2024 09:37

Kumtel marka aldığım sipreyli mob ikinci kullanımda bozuldu. BİM mağazasından satın aldığım için BİM markete gittim Kumtel servisine gitmemi söyledi. Servise gidiyorum BİM markete iade alması gerektiğini söyledi tekrar BİM'e gittim hayır ben iade alamam Kumtel servisi alması gerektiğini söyledi. Tüketici olarak hem BİM hem Kumtel tarafından mağdur edildim edilmeye de devam ediyorum

Ek
05 Nisan 2024 07:32 (Şikayetten 10 saat sonra)
07 Nisan 2024 18:54

Neden hala Kumtel tarafından mağduriyetim giderilmiyor?

Hayri sonuçtan hiç memnun değil

Hayri
27 Eylül 2024 14:33

Kumtel Klima Kurulumunda Uzun Bekleyiş Ve İlgisiz Teknik Servis Mağduriyeti

Burcin
10 Temmuz 2025 20:18

Gonca
17 Temmuz 2023 15:52
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Mini Buzdolabı Arızası Ve Servis İlgisizliği

Salih