19 Ağustos 2023 11:343.015
Seda'nın Teşekkür Mesajı
Teşekkürler, kısa süre içerisinde sorunum giderilmek üzere arandım. Eksik parça gönderimi yapılacaktır

BİM mağaralarından Kumtel ankastre set aldık, diğer tüm Kumtel setlerinde 2 tepsi 1 tel çıkarken bizim Fırınımızdan 1 tepsi 1 tel çıktı. Aynı ürün aynı set, ama BİM'den alındığında eksik ürün. Onca para verip ürün alıyoruz ama ürün sırf BİM'den aldığımız için eksik malzeme ile mi teslim ediliyor?

19 Ağustos 2023 12:25 (Şikayetten 51 dakika sonra)

Sevgili müşterimiz ,Seda Y. Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle Whatsapp hattı kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Kumtel ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Kumtel Müşteri İletişim Merkezi

Seda
22 Ağustos 2023 10:02

26 Ağustos 2023 20:02

Bende de aynı durum var dönüş sağlanıp sorunun çözülmesini rica ediyorum

30 Ekim 2025 20:094.010

Kumtel Turbo Cam Ankastre Set (fırın ve davlumbaz) kullanıyorum. Yaklaşık 2 aydır hem fırın içi rezistansta hem de davlu...

Tümünü Gör
Kumtel Servis Sorunu Çözemedi

Kumtel ServisSorunu Çözemedi

Kübra
Kumtel Ocağın Patlaması

Kumtel OcağınPatlaması

Bilge
Kumtel Ankastre Set Arızası!

Kumtel AnkastreSet Arızası!

Özlem
Kumtel Ankastre Setinde Patlama Oldu

Kumtel AnkastreSetinde Patlama Oldu

Emine
Kumtel Ankastre Set Patlaması!

Kumtel AnkastreSet Patlaması!

Öne ÇıkanKonular