20 Şubat 2024 12:02

24/12/2023 tarihinde İzmir, Bornova'daki Kelebek mağazasından aldığımız yatak odası takımı ile ilgili ciddi bir mağduriyet yaşıyoruz. Mağaza Sahibi Hilal Hanım, ürünlerin satın alınma aşamasında bir hafta içinde teslim edileceğini belirtmişti. Bu taahhüde güvenerek satın alma işlemini gerçekleştirdik. Ancak yatağın teslimatı sırasında ayakları ve çıtaları eksik olduğu için kurulum yapılamadı. İki aydır eksik parçaların temin edilmesi sağlanamadı ve dolayısıyla yatak hala kurulamadı. Yeni evli bir çift olarak iki aydır yerde uyumak zorunda kaldık. Ayrıca, dolabımızın kurulumu için gönderilecek ekibi de iki aydır beklemekteyiz ve dolap parçaları koliler halinde evimizde duruyor. Kelebek Mobilya'dan aldığımız bu hizmetten dolayı büyük bir hayal kırıklığı içerisindeyiz.

06 Mart 2024 13:33

1709721214774.img-6041.jpg
1709721167534.img-6041.jpg
06 Mart 2024 13:32

Kelebek Mobilya İzmir Cadde Bornova şubesinden 24/12/2023 tarihinde alınan (bugün itibariyle 74gün olmuş) ürünlerimiz hakkında konuşmak ve iptale düşürülen kredi sözleşmemizi yenilemek için bugün 6 Mart 2024 mağazaya gittim. Mağaza sahibine 2.5 ay önce alınan ürünlerimizle ilgili geldim dediğimde çık dışarı diye bağırarak masanın arkasından üzerime yürüdü. Kendisi mağazada bulunan müşterilerin bu rezilliği öğrenmesinden çekinmiş olacak ki bundan rahatsız olup beni bir müşteri olarak mağazadan kovarak kes sesini gibi bir üslupla bağırıp üzerime yürüdü. Rezalet bitmiyor.

kelebek-mobilya-kelebek-izmir-cadde-bornova-sube-pismanliktir-1.jpg
20 Şubat 2024 12:10 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

Hilal

Esin hanım kredi siz adresi yanlış beyan ettiğiniz için iptale düştü, ürünü aldınız sonra bazı ürünleri istemediniz bizim hızlı teslim edeceğimizi iddia edip (ki öyle bir şey yaşanmadı o sırada eşinizi aldırmak için ikna etmeye çalışıyordunuz o yüzden duymak istemediniz sanırım) yinede kesintisi yapılmadan iptal edildi, sonra ürün evinize geldi mağazaya gelip benim gönlüm başkasına kaydı deyip değiştirmek istediniz bizde keyfi değişiklikte para kesintisi yapmamız gerektiğini söyledik o süreçte yanlış beyandan dolayı krediniz iptale düştüğü için fırsat bilip parçayı bahane ettiniz yaklaşık 2 aydır para ödemediğiniz içinde evinizdeki ürünler kurulmadı yedek parçalar teslim edilmedi sanırım durumu analiz etmekte problem yaşıyorsunuz. Benim önerim kuzeninizin adını kullanıp iskonto istemeden önce aldığınız ürünlerin evinizde nasıl duracağını sığıp sığmayacağını anlamak için çizdirin sonra istediğiniz üründen emin olun daha sonra satın alın ve parasını ödemeyi unutmayın ve bundan kaçınmayın.

Esin

Hilal hanım siz hangi hayal dünyasında yaşıyorsunuz çok komiksiniz:) siz benden teslimat adresi istediniz ikamet değil kredi iptali sizin yüzünüzden yaşandı işte iletişim konusunda bile eksiksiniz bir işi beceremiyorsunuz siz o mağazayı kapatın derhal. Ürünleri alırken Hızlı teslim edeceğinizi söylediniz kameradan dinleyelim şu an buna kendiniz bile inanmıyorsunuz kaç müşteriyi bu yüzden mağdur ettiyseniz artık. Şifonyeri daha gelmeden iptal ettik bir de oradan kesinti mi yapacaktınız bunu bile bir lütuf olarak görüyorsunuz ki bu bizim hakkımız. Ayrıca ödeme konusunda attığınız yalanlar sıktı artık siz eksik ürünün teslimatını 2 ay geciktirdiğiniz için size güvenmediğimizden yeni kredi sözleşmesini yapmayı erteledik hatırlatırım ödemek istemediğimizden değil sanki ürünleri geldi de ödeme yapmadık cidden gülüyorum size, biz en başta ödemeyi yaptığımız için ürünler eve geldi zaten. Tutturmuşsunuz iskonto istediniz diye mağazaya gelen hangi müşteri istemiyor ki konuyu saptırıp buna sığınıyorsunuz çok komiksiniz

Hilal

Esin hanım şikayetinizi yazarken ödeme yapmadığınızı belirtmemişsiniz, ayrıca ürünleri odanıza sığdıramadığınız için ürün kurulumu yapılamadı ki bölge mimarı kuzeniniz böyle bir hata çok ironik oldu keşke akraba iskontosu istemek yerine önce kuzeninize çizim yaptırıp sonra ödemeyi yapsaydınız şu an yaptığınız haksız yere firma karalamaktan başka bir şey değil. Size defalarca telefonla diğer yollarla da belirtildi önce evinizdeki ürünlerin parasını ödeyiniz daha sonra hizmet verilecektir.

Esin

Hilal hanım bir mağaza sahibi olarak siz de çok iyi biliyorsunuz ki ürünler ödeme yapılmadan gönderilmez ürünler eksik bir şekilde evimizde olsa da başta ödemesi yapıldığı için gönderilmiştir zaten, ödenmemesi durumunda ürün gönderilmez. Sizden kaynaklı bir hata yüzünden alışveriş kredisi iptale düşmüş durumda. Yeni sözleşmenin size artık güven duymadığımız için eksik ürünler geldiğinde yapılacağını yüzlerce kez belirttik. Yani ödeme yapıldı ama iptale düşürmüşsünüz. Ayrıca ödemeden bağımsız olarak zaten 2 aydır ürünü depoya getirtemediniz yani zaten sözleşme yapılmış olsa da bizi 2 aydır bekletecektiniz bu durumda konunun ödemeyle çok bir alakası kalmıyor. Satışı yapılana kadar 1 haftaya gelecek deyip ücret ödendikten sonra 2ay bekletmeyi çok iyi biliyorsunuz ve buna dereyi geçene kadar paçaları sıvamak denir. Bize yalan beyanda bulunup yeni evli olmamıza rağmen 2ay mağdur ettiniz sayenizde kıyafetlerimizyerlerde sürünüyor. Size önerim bundan sonraki müşterilerinize teslimat konusunda daha şeffaf olmanızdır.

26 Temmuz 2023 19:10

06 Mayıs 2024 14:21
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Düğün Öncesi Teslim Edilmeyen Mobilyalar Ve Yanıltıcı Fiyat Mağduriyeti

02 Ağustos 2025 15:36