Mekselina sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Love Hesabında Ödeme Sorunu

07 Aralık 2024 23:55

Karaca Love hesabına para attım fincan takımı almak için fakat ödeme kısmında cüzdan ile ilgili hiçbir seçenek yok. Devamlı bakıyorum, kontrol ediyorum. Paramı geri yatırmadılar da, öyle bekliyor. Param ile alışveriş yapacaktım, yapamadım da. Ben anlamadım ya, mağdur oldum. Uygulamayı sildim, yeniden yükledim, bilgisayardan girdim internet sitesine. Öyle bir seçenek yok, gözükmüyor ödeme kısmında. 5 Aralık'tan beri bekliyorum. Param geri yatmadı.

19 Aralık 2024 00:56

Karaca'dan fincan takımı beğendim ve almak istedim Karaca love cüzdanıma attım fakat Karaca love dan artık ödeme yapılmıyormuş paramı aynı saat geri çektim paramı geri iade etmediler hesapta öylece duruyor bankaya iade edilmedi müşteri hizmetlerini aradım bana 10 gün içinde yatacağı söylendi 5 aralıktan beri bekliyorum 14 gün oldu paramı iade etmediler

1734558971722.img-1376.jpg
19 Aralık 2024 00:52

Mekselina
Mekselina
19 Aralık 2024 00:53

İade yapılmadı 14 gündür bekliyorum rezillik resmen ya

28 Temmuz 2023 10:01
Karaca Züccaciye Karaca Love İadenin Tamamının Yatmaması Ve Yanlış Cüzdan Bakiyesi

03 Ocak 2025 19:26
Karaca Love İle Ödeme Sorunu Ve İade Edilemeyen Para
Sude sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2025 20:19
Karaca Love Uygulamasında Ödeme Sorunu Ve İade Beklentisi