Ayça sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2024 17:28

Karaca marka elektrikli cezve bize hediye olarak getirildi. Yaklaşık 10 gün önce fakat ilk denediğimizde de sonra birkaç kez deneme amaçlı yaptığımızda da asla köpük yapmıyor ve kahveyi yakıyor. Faturası, garantisi her şeyi elimizde olmasına rağmen satın aldığımız mağaza ve Karaca ürününün arkasında değil, hiçbir şekilde yardımcı olmuyor ve mağduriyetimizi karşılamıyor. Büyük ve saygın bir firma olarak gördüğümüz Karaca markasına asla yakışmayacak bir tutumla karşılaşmak bizi inanın şok etti. Bundan sonra markayı tavsiye etmeyi ve asla almayı düşünmüyorum.

20 Aralık 2024 12:01

Aylar geçti ne bir geri dönüş var ne ilgi pes doğrusu! Karaca güvenilir sanırdım ama fos ve boş çıktı. Yazık verilen paralara!

18 Kasım 2024 16:27

Şikayetimin ve mağduriyetimin üzerinden kaç gün geçti ne arayan var ne ilgilenen. Demek ki markalı ve kaliteli sandığımız Karaca adlı firma hiçbir şekilde ürünlerinin arkasında değil! Karaca almak pişmanlıktır noktasına getirdi!

20 Aralık 2024 12:03

Aylar geçti ne bir arama ne sorma hiçbir şey yok bu nasıl bir firma?!

03 Ağustos 2023 15:20

18 Şubat 2024 14:25
Karaca Züccaciye Karaca Tencere İnanılmaz Kalitesiz
Serap sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 01:16
Karaca Züccaciye Karaca Fırın Tepsisi
Karaca Züccaciye Karaca Fırın Tepsisi
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 08:10
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 15:27

Karaca Züccaciye Kategorileri