Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 13:41

Karaca firmasının web sitesinde, uygulamayı yükleyerek ilk alışverişte %15 indirim uygulayacağı vaat edilmektedir. Ancak uygulamayı yükledikten sonra işlem yapmaya çalıştığımda böyle bir indirimin sunulmadığını gördüm. İki adet Türk kahve makinesi almayı denedim ve toplam ücret yaklaşık 3 bin lira civarındaydı; ancak indirim sağlanmadı.

Firmaya mesaj atarak ve telefonla arayarak durumu sorduğumda, 'seçili ürünlerde' olduğunu belirttiler. Web sitelerindeki kampanyalar bölümünü incelememiz gerektiği ifade edildi. Ayrıca, uygulama içerisinde zaman zaman 'ILK10' ve '10ILK' kupon kodlarıyla yapılan reklamlarda seçili ürünlerde geçerli olduğu belirtilmemesine rağmen, bu kodlar denendiğinde indirim sunulmadı.

Bu durum, insanların uygulamayı yüklemeye ve indirimlerden faydalanmaya teşvik edilmesine rağmen, söz verilen indirimlerin yapılmadığını gösteriyor. Böyle büyük bir firmanın bu ciddiyetsizliği ve takındığı tavır şaşırtıcı ve üzücüdür. Firmanın daha ciddi davranmasını ve müşteri memnuniyetini ön planda tutacak şekilde uygulamalar sunmasını rica ediyorum.

profile profile profile
Ahmet
Ahmet
13 Şubat 2024 13:49

Bu arada yazmayı unuttuğum şeyi eklemek istiyorum. App e özel ilk yüklemede %15 vaadinde maalesef fotolarda da göreceğiniz üzere seçili ürünlerdedir diye bir ibare bulunmamaktadır. Bahse konu için ayrıca Bakanlığada şikayette bulundum.

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 21:13
Karaca Züccaciye Karaca'dan Alışveriş Yapmak Pişmanlıktır
Karaca Züccaciye Karaca'dan Alışveriş Yapmak Pişmanlıktır

17 Ocak 2024 11:06
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Web Ve Uygulamada Kupon, Sepet Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları Yaşadım

27 Temmuz 2025 14:43
karaca-web-ve-uygulamada-kupon-sepet-ve-musteri-hizmetleri-sorunlari-yasadim-2.jpg
karaca-web-ve-uygulamada-kupon-sepet-ve-musteri-hizmetleri-sorunlari-yasadim-1.jpg
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 12:20
Karaca Züccaciye Karaca Firması Kolay Gelsin Firması