Metin sonuçtan hiç memnun değil

IKEA Malm Şifonyer Yasaklı Kimyasal Kokuyor

18 Ekim 2023 22:38

IKEA malm 6 çekmeceli şifonyeri yaklaşık bir ay önce aldık. Eve teslim edildikten sonra kurulumunu yaptık. Aynı gece odada çok yoğun bir koku oldu. Sabah kalktığımızda burun tıkanıklığı ve kafamız ağrıyor şeklinde kalktık. Odayı havalandırdık geçmedi. Diğer gün baktık olmuyor tüm şifonyeri balkona çıkarıp 20 gün havalandırdık. Geçmiştir diyerek odaya aldık ama aynı koku hiç geçmemiş. Biraz araştırınca formaldehit diye bir kimyasalın kullanıldığını öğrendik IKEA ürünlerinde, yurt dışı ndan da çok sayıda şikayete denk geldik. İade için aradık 1 hafta oldu gelen arkadaş bize ulaşamadığı için tekrar 1 hafta daha beklemek zorunda kaldık ürünün iadesi için. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümüzde ürünün iadesi olmayacağını onun yerine hediye çeki verebileceklerini öğrendik. Biz paramızın iadesini istiyoruz. Zaman kaybı ve sorunlu ürün gönderdiklerini için bu firmadan şikayetçiyim. Acilen çözüm bekliyorum.

25 Ekim 2023 21:13

Firma yetkilisi aradı ve gelen inceleyici ekibin üründe ki kokunun tüm ürünlerinde olduğunu ve bunun normal olduğunu söyledi ve hiçbir şekilde iade alamayacaklarını, önceden konuştuğumuz şekilde bile hediye çeki vs de vermeyeceklerini beyan ettiler. Anlayacağınız şifonyer elimizde kaldı. Hiçbir şekilde yardımcı olunmadı.

Can sonuçtan hiç memnun değil

Can
20 Ocak 2024 15:32

Ebru
04 Aralık 2024 22:38

Gülcan
28 Mart 2024 17:46
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
19 Ekim 2023 14:53