Karin sonuçtan hiç memnun değil

Karin
30 Ekim 2024 21:50

IKEA Bayrampaşa mağazasından 17.09.2024 tarihinde yaptığımız alışverişe ait aynı tarihte alınan nakliye hizmeti ile ilgili şikayetimiz var.
40 günü bulan bekleme sürecimiz içerisinde defalarca bilgi almaya çalıştık, daha önce nakliye sağlayıcı firma olan Borusan Lojistik ile ilgili de şikayet oluşturmuştum.
Nihayet bugün (30.10.2024) akşam saat 7 gibi telefonla geri bildirim sağlandı ve teslim edilmeyi bırakın adrese bile getirilmeyen hasarlı ürünlerin sorumluluğunu üstlenmediklerini ilettiler! Yani bizi 40 gün boyunca bunun için mi beklettiniz? Bu nasıl bir sorumsuzluktur! Hasarlı ürün varsa adrese hasarlı olarak getirselerdi, görüp rapor tuttursaydık, veya 40 gün bir zahmet bekletmeseydiniz. Annem nakliye gelecek diye yazlıkta mahsur kaldı orada bekliyor, kış geldi!
IKEA, mağazalarınızdan yıllardır alışveriş yaparım, böyle bir sorun yaşayacağımı bilseydim bu alışverişi asla yapmazdım, hiç mi hiç yakışmıyor. Koskoca IKEA’ya. Sizden ricam lütfen bu sorunun arkasında durun ve müşteri memnuniyeti açısından yapılması gerekeni yapın, size yakışan bu olur.
Ürünlerin tarafımıza hasarsız olarak tekrar gönderilmesini rica ederim.
Eğer hasarlı ürün sorumluluğunu üstlenmiyorsanız,
hasarlı olduğunu bildirdiğiniz ürünleri orijinal ambalajlarında ve en ufak parçasına kadar eksiksiz bir şekilde adresimize teslim ediniz.
Gereğini rica ederim.

Aybike sonuçtan hiç memnun değil

IKEA Ve Borusan Lojistik İşbirliğinde Teslimat Kabusu: Kırık Masa Ve Geciken Hizmet

Aybike
03 Nisan 2025 08:50

Erkan
04 Eylül 2024 11:07
Sena sonuçtan hiç memnun değil

Sena
24 Eylül 2024 14:45

Atalay
20 Ekim 2024 22:16
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
11 Eylül 2024 19:44