HP Victus Cihazdaki Donanımsal Hatalar

03 Mart 2023 22:52

24 01 2023 tarihinde Amazon üzerinde HP Victus 68P42EA model bilgisayarı satın aldım, sonrasında içerisine RAM, SSD gibi ek donanımlar ekledim. Yaklaşık bir hafta önce bilgisayarım anlık olarak iki üç saniyeliğine siyah ekrana düşmeye başladım. Durumu HP müşteri hizmetlerine ilettim. Donanım testleri yaptılar. Testlere göre bir sıkıntı olmadığını ilettiler ve hataya tekrar rastlamam durumunda destek olabileceklerini ve videoya çekmemi istediler. Birincisi bu hatayı video çekmek çok zor. Ne zaman olacağını bilmediğiniz bir olayı saniyelik olarak video çekmenizi talep edilmesi de çok saçma. Neyse ki ben bu olayı video çektim ve kendilerinde destek verildiği süre zarfında bahsettiğimde videoyu izleyelim öyle bir aksiyon alalım yerine direkt test yaptılar.

E tabi sonrasında ben yine mağdur kaldım, testten sonra aynı sorunu iki kez daha yaşadım. HP yetkililerinden beklediğim bilgisayarı değiştirmeleri bu cihazlara para veriyoruz, hatalı cihaz istemiyorum. Üzerine bir ton donanım ekledim. Kendilerinden beklendim siyah ekran vermeyen, devamlılık sorunu olmayan (bugün Omen tuşuna bastım ve gaming Hub açılmadı videosu var.) bilgisayarı ilk aldığım zaman ses cızırtı sorunu olmayan, rdr2 oynarken ısı 90 derece üstüne çıktığında fpsleri 40-45 bandına düşürmeyen bir bilgisayar iletmeleri.

İlk videoda hata 50. Saniyeden sonra gözükmektedir. (Siyah ekran)
ikinci videodan 50. Saniyeden sonra izleyebilirsiniz. (Tuştan gaming Hub açılmadı)

04 Mart 2023 13:30

Bana hala ulaşmadılar

04 Mart 2023 13:23

Merhaba tarih 04.03.2023 13.18 göstermekte cihazımı açtığımda ekranımda tekrar aynı problem ile karşılaştım, tekrardan yeniden başlattım ve aynı sorun devam etmektedir.

07 Mart 2023 12:24 (Şikayetten 3 gün sonra)

Doğukan
Doğukan

Sonuç be kardeş çözüldü mü

HP Kategorileri