Merve sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 20:31

Hepsiburada ve JBL kulaklık
Hepsiburada güvence ile kulaklık aldım. Fakat beğenmediğim için, sesi hoparlör gibi dışarı vermesi, telden sesi kısınca aynı şekilde onun da kısılması, bunu kullanmak yerine mini hoparlör alsam daha iyi veya direk telefondan dinlesem daha iyi. Belki kulaklığın özelliği bu ama bana hitap eden bir ürün olmaması nedeni ile aynı gün iade talebi oluşturdum ertesi günü hemen kargoladım. Satıcıya ulaştığında ise satıcı üründe kusur olmadığını iade alamayacağını iletip, " ret" verdi, ben de "Hepsiburada" ya yazarak destek almak istedim, fakat onlarda olumlu olarak geri dönüş yapmadı. Hatta "THH" başvuru yapabilirsiniz bile dediler. Aynı marka ve modelden başka yerlere de sorduğumda bu şekilde ses gelmesinin normal olmadığını ilettiler. 14 gün iade yasal iade hakkım olmasına rağmen kabul edilmiyor. Ürüne yorum yapmak istediğimde ise kriterlere uygun olmadığı gerekçesiyle yorumumu yayınlamadılar. Ürünü alalı ne kadar olmuş ne ürün içerisinde ne de mail adresime fatura iletilmemiştir. Ürünün kolisini ekstra patpata sarıp sağlam yolladığım halde bana ezilmiş koli gönderen satıcı ve Hepsiburada'yı alkışlamak isterim. Tüm yasal süreci başlatacağımı buradan da iletmek isterim.

19 Ağustos 2024 20:35 (Şikayetten 3 dakika sonra)

20 Ağustos 2024 09:42
Merve
Merve
23 Ağustos 2024 15:09

Bu kadar ilgisiz firma görmedim kaç gün geçti geri dönüş dahi yapmadınız. Gerekli yasal süreci hem Hepsiburada için hem de satıcınız için başlaşmış bulunmaktayım.

13 Eylül 2024 13:41
Eda sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2024 15:21
Hepsiburada Mağazası Global Sound Ürünü Arızalı Ürünü Almıyor

13 Eylül 2024 10:12
Arzum sonuçtan çok memnun

28 Şubat 2024 18:04
"Çok hızlı iletişime geçilip başka bir model ile değişim yapıldı, çok teşekkür ederim"
Hepsiburada JBL Kulaklık Onarım Ve İade Problemi!
Hepsiburada JBL Kulaklık Onarım Ve İade Problemi!
Muhammet sonuçtan çok memnun

Muhammet
05 Ağustos 2023 15:42
"Sayın Hepsiburada yetkililerine sorunumu kısa sürede çözdükleri için çok teşekkür ediyorum. Ancak, olayın bu noktaya gelmeden çözülmesini tercih ederdim ama yine de çözülmüş olmasından dolayı çok memnun kaldım. Müşteri temsilcilerinin olayı takibi ve hızlı bir şekilde çözdükleri için de kendilerine teşekkür ederim."
Hepsiburada Onayım Olmadan İşlem Yaptı, Mağdur Etti, Ürünüme El Koydu
Hepsiburada Onayım Olmadan İşlem Yaptı, Mağdur Etti, Ürünüme El Koydu