Hepsiburada.com Şikayeti

29 Mart 2024 22:01
29 Mart 2024 18:00

Hepsiburada şikayeti madurumda madırum

29 Mart 2024 22:05 (Şikayetten 3 dakika sonra)

30 Mart 2024 14:14
30 Mart 2024 17:06

Merhaba arkadaşlar Konuyla ilgili beni aradılar mağdur olmuşsunuz evet Ali bey size 200 TL'lik hediye çeki verelim ben de kendilerine köpek önüne kemik mi atıyorsunuz ben size 500 TL vereyim bu makineyi buradan alıp evime dördüncü kata sırtınızdan çıkarın Dedim kendileri bana böyle bir şey yapmalarının imkansız olduğunu söyledi ben de o zaman sizin bana ricalarınız özünüz hiçbir şeyi değiştirmiyor rüşvet teklif eder gibi bana 200 TL vereyim hediye çeki yani arkadaşlar biz ne zaman bu hale geldik insanlar üretip emek verip alın teriyle bu makineyi bizlere sunmuş biz de bu makineyi kargoya indir bindir tekrar iptal et geri gönder bu insanın suçu ne ben de üretim yapıyorum aynısı bana da yapılmasını istemezdim kargocular indire bindire zaten telef etmişler iki gündür bu kargoya depoya gidip arabaya tekrar bildiriliyor artık bu kafayı bırakmamız gerekiyor arkadaşlar Yakışmadı Hepsiburada ya

21 Temmuz 2025 10:44
hepsiburadanin-yarin-kapinda-vaadi-yerine-getirilmedi-musteri-magdur-edildi-1.jpg
Burak sonucu yetersiz buldu

Hepsiburada’nın Sipariş İptali Sürecinde Müşteri Mağduriyeti Ve Ceva Çalışanının Tehditkar Tutumu

11 Nisan 14:49
Semra sonuçtan hiç memnun değil

18 Ağustos 2025 13:24
Tüm Hepsiburada Kargo Şikayetlerini Gör