Candan sonuçtan çok memnun

Hepsiburada Vestel Kırık Televizyon İade

Hepsiburada Vestel Kırık Televizyon İade
30 Mayıs 2024 18:10

Hepsiburada firmasından 32" Vestel TV bugün 12:39da teslim edildi. Paketi açıp elektrik bağlantısı kurduğunuzda ekranın kırık olduğunu fark ettik ve 13:30da iade talebi oluşturduk. 15:58de Sendekaldi.com WhatsApp numarasına resim göndermemiz istendi. Gönderdik. Bizden yetkili servis raporu talep edildi. Bizde ürünün ayıplı olduğunu servis ücreti (400TL) ödemeyeceğimizi ekiplerinin tespit yapabileceğini belirttik. Bu ayıplı malın bizden alınarak paramızın kredi kartına iadesini talep ediyoruz.

30 Mayıs 2024 18:15 (Şikayetten 4 dakika sonra)

31 Mayıs 2024 09:16
Candan
Candan
06 Haziran 2024 16:25

Hepsiburada karta iade yaptı. Müşteri temsilcisine de belirttiğim gibi burada asıl sorun biz Hepsiburada sitesinden alışveriş yaptık. Ancak Sendekalsın.com yetkililerinin bizi arayarak talimat yağdırması bizi çileden çıkardı. Etik olmayan bu davranışın başkalarına yapılmaması umuduyla. İade için teşekkür ederiz. Şikayetvar.com sitesine de ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz

Ecrin sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 18:48

09 Haziran 2024 16:14

08 Temmuz 2024 22:34
Mehdi sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 2024 16:58

Kutluhan