Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Premium İle Ürünlerim 9 Gün Oldu Kargoya Verilmedi

18 Ocak 2024 21:21

22 Ocak 2024 21:35

29 müşteri temsilcisi ile görüştüm ve toplamda 12 gündür ürünlerimin kargoya verilmesini bekliyorum. Ben hayatımda böylesine yavaş çalışan bir firma görmedim. Şaka değil 29 müşteri temsilcisi ile telefonda görüştüm 12 gün içinde hiç ama hiç kimse ilgilenmedi.

1705948469944.img-4779.jpg
17 Ocak 2024 22:40

Hepsiburada uzun kargo teslimat süresi 9 gün oldu hala kargoya verilmedi

18 Ocak 2024 16:07

Boşu boşuna insanların zamanını alıyorlar

18 Ocak 2024 21:25 (Şikayetten 4 dakika sonra)

18 Ocak 2024 22:49

Müşteri hizmetlerinizi defalarca aradım ama ilgisiz alakasız insanları bir araya getirmişsiniz. Ayrıca Premium üyeliğin hiçbir faydası yok. Defalarca yazdım aradım ama tek bir kelime daha cevap verilmedi

19 Ocak 2024 08:52

Biraz önce aradılar ve yardımcı olmadılar hiçbir şekilde müşterinin yararına bir adım atmamakla beraber arayan kişiye de tekrar bildirmeme rağmen şikayetimi yine ilgilenmedi. Sorun basit olmasına rağmen 3 müşteri temsilcisi de yardımcı olmamayı tercih ederek Hepsiburada'nın ve ayrıca Premium üyeliğininde hiçbir ayrıcalığı olmadığını görmüş olduk. Bir insan bu kadar zor durumda bırakılarak hizmet verilmemeli. İnsanlara yardımcı olmak yerine insanları sinir etme yolunu tercih ediyorsunuz. Şikayet var adresine yazana kadar da her aradığımda olumsuz bir tavırla karşılaştım.

19 Ocak 2024 08:55
19 Ocak 2024 17:53

Bugüne kadar yapmış olduğum alışveriş siteleri arasında en sorunlu deneyimi bana yaşatan Hepsiburada müşterilerine sadece standart kalıp mesajlar ile geçiştirmeye devam ediyor. Herhangi bir ilerleme kaydetme gibi bir dertleri olmadığı gibi sadece sizi geçiştirmek adına formalite kayıtlar açıp ürün kargoya verildikten sonra sizi arayıp kargoya verildi diyecekler. O kadar çok sözü hak ediyorlar ki buraya yazamadıklarım anladınız sanırım. Burada bunları paylaşma sebebim tüketicilere örnek olmaktır. Öncelikle en son tercihiniz siz tüketicileri bu tarz kargolama süreleri ile oyalayan Hepsiburada alışveriş konusunda en son tercihiniz olmalı. Bu kadar ilgisiz duyarsız müşteri hizmetleri olan bir e ticaret sitesi daha bu ülkede yoktur.

20 Ocak 2024 09:30

Ürünlerim hala kargoya verilmedi

20 Ocak 2024 09:30

Arayanlar sadece akıl veriyor başka bir yardım konusu yok

20 Ocak 2024 13:43

Biraz önce konuştuğum müşteri temsilcisi telefonu yüzüme kapattı

20 Ocak 2024 15:59

İlgi alaka yok dönüş yapan yok kesinlikle arayan soran yok

20 Ocak 2024 16:22

İnsanları saf görerek sadece paralarını alan bir e ticaret sitesi

20 Ocak 2024 16:22

Bugün 7 defa aradım ama hala bir gelişme yok

20 Ocak 2024 16:23

İlgileneceğini söyleyen herkes ilgilenmedi

20 Ocak 2024 16:25

Gerçekten çok kötü bir firmasınız

20 Ocak 2024 17:07

Bunlar yapılan görüşmeler yazıklar olsun size

21 Ocak 2024 06:38

Sizler gerçekten insanları aldatıyorsunuz

Hepsiburada Dualtron Scooter’da Katlama Mekanizması Arızası

Müslüm
25 Ocak 00:42

Teslim Edilmeyen Kargo Ve Açıklayıcı Bilgi Eksikliği

31 Aralık 2025 11:38
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada’da Dijital Ürün Kargo Ücreti Tüketiciyi Yanıltıyor

30 Aralık 2025 11:54