12 Aralık 2023 15:05

10 Aralık gecesi Hepsiburada platformundan Hepsiburada Satıcılı iPad aldım, ürün 11 Aralık'ta elime ulaştı. Ürün geldiğinde henüz ambalajını açmadan garantisini sorgulattım ve 29 Kasım tarihinde garantisinin başlamış olduğunu gördüm.
Yasa gereği ürünün garantisi kullanıcının eline ulaştığında başlıyor.
Yine de satış yapılan gün olsa bile tarih tutmuyor.
Ayrıca başka Apple ürünleri kullandığım için garanti başlangıcının ürün açıldığında başlatıldığını da daha önceden deneyimlemiştim.
Bunun sonucunda ürünün açılıp garantisinin başlatıldığını sonradan kapatılıp ambalajlandığını biliyorum.
Konuyla ilgili canlı desteğe yazdığımda "Hepsiburada satıcılı ürünler orijinal ve sıfırdır." gibi otomatik bir dönüş yapıldı. Ekran görüntüleri ve yasayı ilettim fakat sadece talep açabiliriz dendi.
Talep açıldığında yaşadığım durumla ilgili hiçbir Ekin eklenmediğini ve durumun açıklanmadığını gördüm.
Hem kullanılmış ürünü ambalajlayıp 0 gibi satıyorlar, hem de konuyu çözmek için destek olmuyorlar.
Çok kötü bir kurum, keşke alışveriş yapmasaydım gene pişman oldum

12 Aralık 2023 15:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Melis
Melis
12 Aralık 2023 16:38

Bu platformdan önce Hepsiburada üzere açmış olduğum talebe halen dönüş yapılmamış ama buradan insanlara ilgili gözükmek için otomatik cevap dönülmüş. Parasını ödemiş olduğum hizmetin karşılığı olarak kullanılmamış ürün almak istiyorum

13 Aralık 2023 10:51

Eda sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada İpad Garantisi Hakkında Çelişkili Bilgiler Ve Belirsizlik

23 Haziran 2025 21:49

04 Temmuz 2024 15:49

01 Mart 2025 13:15
Ali sonucu yetersiz buldu

29 Nisan 2025 14:47
Betül sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2025 11:45

Hepsiburada Kategorileri