Sefaköy Şubesi Garanti Bankası

Sefaköy Şubesi Garanti Bankası
13 Aralık 2023 17:48

Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan Garanti BBVA Bankası'ndan 28 bin TL ön onaylı kredi mesajı aldım. Krediyi çekmek için Cennet Mahallesi şubesine gittiğimde, oradaki personel bilgilerimi güncelledikten sonra kredimi kullanabileceğim hakkında bilgi verdi. Ancak bilgileri yanlış giren Sefaköy şubesine gittim ve vergi mükellefi olduğumu, bilgilerimi eksik veya yanlış girdikleri için kredimi kullanmadığımı bildirdim. İlk oturduğum masadaki personel, elindeki telefonla ilgilenmeye devam ederek beni yan masaya yönlendirdi. Oradaki Y**** isimli personel, bilgisayarda bir şeyler yaparak bilgilerimi güncellediğini söyledi ve beni başından savmak için 1 ay boyunca kredi başvurusu yapmamam gerektiğini, tarafıma kredi çıkmadığını söyleyerek yarım bilgi verip hızlıca şubeden gönderdi. Bugün Garanti Bankası Cennet şubesine gittiğimde bilgilerimin hala güncel olmadığını ve tarafıma kredi çıkma ihtimalinin olduğunu öğrendim. Oradaki personel, Garanti Bankası Sefaköy şubesini arayarak onlara yanlış işlem yaptıklarını ve segment değişikliği yapmaları gerektiğini söyledi. Bana da onların beni arayarak bilgi vereceklerini belirtti. Yaklaşık 2 saat sonra beni aradılar ve bana saat 4.30 gibi olumlu veya olumsuz bilgi vereceklerini ilettiler. Ancak teknik ekip ve personellerin problemleri çözmek yerine müşterileri geri çeviren tutumları nedeniyle geri arayıp hiçbir bilgi vermediler. Sefaköy şubesinin hizmet kalitesinden dolayı ana şube olarak tavsiye edilmediğini belirtmek isterim. Personellerin sorun çözmekle ilgilendikleri söylenemez; aksine sizi hızlıca göndermeye çalışıyorlar. Bu şikayeti ben yazıyorum ama aynı şubede benzer sorunlar yaşayıp memnun olmayan ve bu yüzden Garanti Bankası'nı kullanmayı bırakan birçok insan tanıyorum. Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan Garanti BBVA'nın genel yönetiminin, teknik ekibi ve bilgi eksikliği ile iş ahlakı zayıf olan personeli denetlemesini talep ediyorum. Garanti Bankası'nı sürekli aktif olarak kullanıyorum ama bu sorun çözülmezse diğer bankalarla çalışmaya devam edeceğim.

profile profile profile

Ozan sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 19:14

Konut Kredisi Başvurumda İlgisizlik Ve Bilgi Eksikliğiyle Mağdur Oldum

03 Eylül 2025 10:06
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA Kredi İşlemlerinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Mağduriyeti!

02 Nisan 2025 17:48
Garanti BBVA Kredi İşlemlerinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Mağduriyeti!
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA'da Bitmeyen Kredi Süreci Ve Mağduriyet

20 Aralık 2024 11:36