Rifat sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA Eğitim Kampanyası 6 Taksit Aldatmacası

Garanti BBVA Eğitim Kampanyası 6 Taksit Aldatmacası
22 Eylül 2024 18:01

31.08.2024 tarihinde BonusFlaş uygulaması üzerinden eğitim harcamalarına 6 taksit ve 400 TL Bonus kampanyalarına ayrı ayrı katılım sağladım. Kampanya katılımlarımdan sonra eğitim harcaması yapmadan önce 2 sefer kontrol ettim, kartımın kampanyaya dahil olup olmadığına dair tüm açıklamaları okudum ve kampanyaya dahil oldum. Harcama yaptıktan sonra BonusFlaş uygulaması üzerinden kontrol ettiğimde 400 TL Bonus kampanyası uygun koşulları 21.09.2024 tarihinde müşteri hizmetlerini arayarak durumu anlattım ve müşteri hizmetleri kampanyaya katıldığımı teyit etti. Teknik bir problem olduğunu, 3 iş günü içerisinde dönüş yapılacağını bildirdi.
Kampanyaya katıldığımın ekran görseli mevcut, durumu fark etmesem 6 taksit yerine tek taksitte ödeme istenecek.
Acilen ödememin taksitlendirilmesini istiyorum. Gerekirse kanuni haklarımı arayacağım.
Hem kampanya yapıyor hem de dönüp kampanya kurallarına uymuyorsunuz.

14 Ekim 2024 21:09

Kaç kez şikayet yazdım Kaç kez sitelerindeki şikayet formunu doldurdum Çağrı merkezini defalarca aradım   Sizin yüzünüzden faiz ödüyorum Fazla ödeme iadesi yapacaksınız 15 gün oldu parça parça parayı hala ödemediniz Artık yeter

04 Ekim 2024 22:25

Garanti Bankası eğitim kampanyasına katıldım 350bin 6 taksit çektim ekstrem kesilmeden 2 gün önce fark ettim ki karttan tek çekim yapılmış taksite bölünmemişiletişim merkezi ile görüştüm Ekstrem kesildikten sonra kartı 6ya böldükleri için benden önce kartın asgari ödemesi olan 160bin ödeme istediler Onu yapınca hesabıma 291000 TL iade edeceklerini ilettiler Ödedim 175000 TL gönderdiler Çağrı merkezini aradım bu parayı yatırıp limit açmam gerektiği söylendi Hemen ödemesini yaptım kalan 116000 TL için talep oluşturdum dedi 3 gün sonra aradım talebin olmadığını ilettiler Bugün tekrar aradım talebim kartta borç gözükmesi kaynaklı 68000 TL daha ödeme yaparsam 116000 TL'min 3 gün içinde iadesini yapacaklarını ilettiler Borç aldım onu da ödedim personel çok rahat bir şekilde 3 iş günü içinde talebiniz sonuçlanacak diyor  personellerinizin eksik ve yanlış bilgilendirmeleri kaynaklı 10 günümü mahvettiniz Tüm kartlarımı ve ödeme talimatlarımı iptal ettim Bir daha garanti mi asla...

06 Eylül 2024 14:41

18 Eylül 2024 14:28
Garanti Bankası Ve BonusFlaş Mağduriyeti

06 Haziran 2024 19:24
Samet sonuçtan memnun

09 Eylül 2024 22:07
"Müşteri deneyimi destek ekibine teşekkür ederim diğer müşteri hizmetleri 1 hafta uğraştırdığı konuyu tek açıklamada çözdüler"
Garanti Bankası Eğitimde 6 Taksit Yalanı
Garanti Bankası Eğitimde 6 Taksit Yalanı