Ömür sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 11:19

Garanti Bankası Bodrum Ortakent şubesinin çalışanları saygısız, alaycı ve tembel. 10 yıldan fazla Garanti Bankası ile çalışıyordum, 8 yıldır kendi işimi yapıyorum (bunun 4 yılı şahıs şirketi, son 4 yılı Limited şirketi) ancak nasıl oluyorsa Garanti sisteminde sigortası bile olmayan biri olarak görünüyormuşum ve nasıl oluyorsa Garanti Bankası yıllardır bana kredi veriyor. Gold ve American Express kredi kartlarına sahibim ve her biri 40.000 TL limitli (onu da ben düşürdüm, kendilerine kalsa 90.000 TL limit veriliyordu). Bundan 2 ay önce Ortakent şubenizden arandım ve durumu dinledim. "Ben 8 yıldır Bağ-Kurluyum ve aktif bir şirketim var, dilerseniz şirket evrakları, imza sirküsü vs. Getirebilirim" dedim ancak şubedeki hanımefendi "Ben sisteme böyle giriyorum, şayet gerekirse sizi tekrar arar, bilgi veririm, gelirsiniz" dedi. Ancak hiçbir şekilde aranmadım ve birkaç hafta geçtikten sonra Garanti Bankası benimle çalışmayı bıraktığına dair bir SMS gönderdi. Mobil uygulama dahil hiçbir yere giremedim ve müşteri hizmetlerini bile aramam engellendi. Ortakent şubesine gittiğimde, durumu düzeltmek adına benden resmi tüm belgeler alındı ve açıklama olarak "Tamam, ben aramayı unuttum sizi ama siz de çıkıp gelebilirdiniz" yanıtını aldım. İş ortağım tüm bu yaşanılanlara şahittir. Sonrasında ise belgelerimi alıp şirket hesabı açıp her şeyi düzelteceklerini söylediler ancak üzerine 1 ay daha geçti ve şubeyi her aradığımda alaycı bir üslupla konuşan tavırlarla karşılaştım. Özellikle ismini tam hatırlamadığım ancak A**tarzı bir isme sahip olan kadın çalışan oldukça kaba, gülerek alay ederek konuşuyor ve bir gün önce söylediğini ertesi gün kendisi inkar ediyor. 2 gün önce Bodrum Bitez şubesine hesaplarımı tamamen kapattırmak için gittiğimde buradaki şube çalışanları oldukça kibar, ilgili ve çözüm odaklıydı ve "Keşke direkt bize gelseydiniz. Western Union üzerinden bir müşteriniz para göndermiş ve siz değil, bu kişinin para çıkışları şüpheli olduğu için siz de uyarılacakken şubenizin hatası yüzünden bu noktaya gelmişsiniz. Buraya gelseydiniz basit çözülecek bir şeydi" yanıtını aldım. Bodrum Ortakent şubesi çalışanları işlerini yapmıyor, aşırı kabalar ve insan bir şey sormaya bile çekiniyor. Bu şikayetimi de tüm platformlarda yazmaya devam edeceğim.

Nurten sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bankası Şubesinde Yaşadığım Sorunlar Ve İstenmeyen İşlemler

23 Eylül 2024 15:52
Cuma sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bankası MASKO Şubesi Çok Ciddiyetsiz Çalışıyor

02 Eylül 2024 17:14

16 Ocak 2024 10:50

15 Ocak 2025 13:30
Emre sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2024 11:45

Garanti BBVA Kategorileri