Doğtaş'ta Hayal Kırıklığı: Sorunlu Kanepe Deneyimi

26 Kasım 2024 15:141.429

Doğtaş... Ben böyle bir şey görmedim. Ağustos ayının sonunda aldığım 2 adet kanepenin akıbeti beni hasta etti. 2 ay içinde içindeki elyaflar yerinden oynamaya başladı. Yetmiyormuş gibi tüylendi. Çocukların ve kendimin tırnakları takılır halde bir kumaş. Servis çağırdım. 20 gün sonra geldiler, kumaşı farklı renk evde değiştirdiler. Evi batırdıklarını daha demiyorum bile. 4 renk skalası var zaten. Farklı kumaş seçtirmiyorlar. Ben de bu sefer açık renk seçtim. Kırlentleri değiştirmediler. Onlar ayrı bir saçmalık. Uyumsuz uyumsuz oldular. Açılıp kapanması zulüm. Yeni kumaşlarda bir ay demedi, yaşlanmış gibi buruş buruş akmaya başladı. Bir de elektrik süpürgesiyle temizliğini yapmayın dedi servis. Olacak iş değil. Yine aynı sorunları yaşadım kumaşla. Aldığım yeri arıyorum, diyorum ki bunları alın daha 5 ay oldu. Yaşadığım şeylere bakın diyorum. Alamayız diyorlar. Para iadesi istemiyorum, başka bir ürün alayım diye teklif ediyorum. Bu sefer de biz satamayacağımız ürünü alamayız diyorlar. Paramla mağdur oldum. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun diye de yol gösteriyorlar. Yani çok zor durumda kaldım. Buradan yazmak istedim. Herkes duysun. Antalya Konyaaltı Doğtaş Sarısu mağazası. Siz Doğtaş'sınız, bu ne aymazlık? Kumaşı farklı yapın dediğimde hem fiyat farkı çıkarmak istediler hem de garanti kapsamında olmayacağını söylediler. Şimdi bu hal garanti kapsamında da ne oluyor sanki. Beni mağdur etmelerinden başka bir işe yaramadı. 5 ayın 2 ayı servis beklemek, servisin yaptığı işi beğenmemek, tekrar servis çağırmak ile geçti. Yıldım. Kesinlikle tavsiye edilecek gibi değil, şiddetle kınıyorum.

2 Aralık 2024 11:02

Doğtaş hüsrandır... Doğtaşşş... Ben böyle bir şey görmedim. Ağustos ayinin sonunda aldığım 2 adet kanepenin akıbeti beni hasta etti. 2 ay içinde içindeki elyaflar yerinden oynamaya başladı. Yetmiyormuş gibi tüylendi. Çocukların kendimin tırnakları takılır halde bir kumaş. Servis çağırdım. 20 gün sonra geldiler kumaşı farklı renk evde değiştirdiler. Evi batırdıklarını daha demiyorum bile. 4 renk skalası var zaten. Farklı kumaş seçtirmiyorlar. Bende bu sefer açık renk seçtim. Kırlentler i değiştirmediler. Onlar ayrı bir saçmalık. Uyumsuz uyumsuz oldular. Açılıp kapanması zulüm. Yeni kumaşlarda bir ay demedi. Yaşlanmış gibi buruş buruş akmaya başladı. Bir de elektrik süpürgesiyle temizliğini yapmayın dedi servis. Olacak iş değil. Yine aynı sorunları yaşadım kumaşla. Aldığım yeri arıyorum diyorum ki bunları alin daha 5 ay oldu yaşadığım şeylere bakın diyorum. Alamayız diyorlar. Para iadesi istemiyorum başka bir ürün alayım diye teklif ediyorum bu seferde biz satamayacağımız ürünü alamayız diyorlar. Paramla mağdur oldum. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun diyede yol gösteriyorlar. Yani çok zor durumda kaldım. Buradan yazmak istedim. Herkes duysun. Antalya Konyaaltı Doğtaş sarisu mağazası. Siz Doğtaş sınız bu ne aymazlık? Kumaşı farklı yapın dediğimde hem fiyat farkı çıkarmak istediler hem de garanti kapsamında olmayacağını söylediler. Simdi bu hal garanti kapsamında da ne oluyor sanki. Beni mağdur etmelerinden başka bir ise yaramadı. 5 ayin 2 ayı servis beklemek servisin yaptığı işi beğenmemek tekrar servis çağırmak ile geçti. Yıldım. Kesinlikle tavsiye edilecek gibi değil şiddetle kınıyorum. Son durum da gelinen nokta servis 30 kasim 2024 de geldi koltuklardaki sorunu gördü. Yerinde koltuk kumaşı değişimine karar verdi. İnanılır gibi değil. Ben her ay kumaş mi değiştireceğim. İade alın diyorum. Almıyorlar. Çok zor durumdayım.

26 Kasım 2024 15:20 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

26 Kasım 2024 15:29

Benden ürünleri alırsanız satamayacağınızı söyleyerek Beni ilgili ürünün evraklarıyla tüketici halem heyetine yönlendiriyorsunuz. Buna gerek var mı durum ortada.

27 Kasım 2024 11:36

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

28 Kasım 2024 13:55

Öncelikle yaşanan olumsuz deneyim adına çok üzgün olduğumuzu bildirmek isteriz. Şikayetiniz ile ilgili incelemeler tamamlanmış ve tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür eder,sağlıklı günler dileriz. Çözüm Ekibi

2 Aralık 2024 10:51

30 Kasım 2024 de gelen servis yerinde koltuk kumaşı değişimine karar verdi. Bunu istemediğimi ürün iadesi istediğimi söylememe rağmen hiçbir şekilde onay alamıyorum. Mağdurum. Ben her ay evimde koltuk kumaşı mı değiştireceğim. Bunun sonu yok.

2 Aralık 2024 10:55

Aynı gün baza alt suntasını değiştiren ekibin yaptığı baza akşamında aynı sorunu yaşamama sebep oldu. Ben bir 20 gün daha mi bekleyeceğim servus gelecek sunta değişecek tekrar kırılacak. Bu nasıl olacak böyle. Ürünlerin iadesini talep ediyorum.

Doğtaş Koltuklarımızı Aldı Geri Getirmiyor, Şaka Değil!

10 Temmuz 2023 17:36915

Doğtaş koltuk takımımızın kumaş altına konması gereken parçayı koymadıkları...

8 Kasım 2023 12:01832

"Teşekkür ederim, sorunum çözüldü"

10 Aralık 2024 00:252.745

Eylül ayında Maltepe Doğtaş mobilyaya gittik ve salonumuza 3'lü ve 2'li kanepe almak istediğimizi, uzun yıllar kullanmak...

2 Destek

Doğtaş Kanepelerinin Kalitesizliği Ve Servis Sorunları

4 Eylül 2024 16:51653

"İlgisi için sosyal medya departmanında Ceyda hanıma teşekkür ederim"

27 Şubat 2024 12:411.743

Evime Doğtaş Mobilya mağazasından yatak odası, yemek odası ve koltuk takımı aldım. Bizi öylesine mağdur ettiler ki; TV ü...

1 Destek

Tümünü Gör
Doğtaş Mobilya Markasından Şikayetçiyim

Doğtaş MobilyaMarkasından Şikayetçiyim

Hayri
Doğtaş Mobilya 2 Aylık Koltuğumun Ortadan Sökülmesi

Doğtaş Mobilya 2Aylık Koltuğumun Ortadan Sökülmesi

Gözde
Doğtaş Hatalı Gönderdiği Ürünün Arkasında Durmuyor!

Doğtaş HatalıGönderdiği Ürünün Arkasında Durmuyor!

Eylül
Doğtaş Firması İle Yaşadığım Berbat Süreç

Doğtaş Firmasıİle Yaşadığım Berbat Süreç

Gözde
Doğtaş Mobilya Değişimin Yapılmasını İstiyorum

Doğtaş MobilyaDeğişimin Yapılmasını İstiyorum

Kadriye
Doğtaş Legna Koltuk Takımı Hüsranı!

Doğtaş LegnaKoltuk Takımı Hüsranı!

Yunus

Öne ÇıkanKonular