Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş Müşteri Hizmetleri İlgisizliği Ve Yanıltıcı Mesajlar

Doğtaş Müşteri Hizmetleri İlgisizliği Ve Yanıltıcı Mesajlar
03 Aralık 2024 19:48

Doğtaş 29 Kasım 2024 tarihinde saat 15.39 müşteri hizmetleri beni aramis ulaşamamış. Sonra ben onları saat 15.44 de aradım. Ve tabi uzlaşı olmadan telefon kapatıldı. Daha sonra telefonuma mesaj göndermiş Doğtaş "Talebiniz çözülerek kapatılmıştır." Oysa çözümlenen bir şey olmadı. Müşteri temsilcisi kaba bir şekilde telefonu kapattı. Bu olay ben şikayet vara yazmadan evvel oluyor. Ben bu mesajı şikayet vara yazdıktan sonra gördüm.
Eylülde aradığımda da servis talebi oluşturmamış. Sonra servis ekipleri talebiniz oluşturulmamış diye beni aramasa ben bekleyip duracağım. Sürekli vakit kaybettiriyorlar. Emek veren insanların emeğine yazık.
Ama kurumsal bir firma diye güvendik ama bu yaptıkları hiç hoş değil.
29 kasımdan beri hiçbir şekilde benimle irtibata geçilmedi. Daha önce Alfemo Enza'dan alışveriş yaptım. Hiç böyle bir şey ile karşılaşmadım. Alfemo da sorun yaşadık ama mağdur etmeden 20 gün içinde sorunu hallettikleri gibi 2 sandalye hediye vermişlerdi.

03 Aralık 2024 19:50 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

Can sonuçtan çok memnun

02 Eylül 2023 13:18
Doğtaş Mavişehir Toscana Hasarlı Ünite
Doğtaş Mavişehir Toscana Hasarlı Ünite

30 Nisan 2024 19:32
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş’tan Alınan Mobilyaların Garanti Sürecinde Uzun Bekleme Ve Mağduriyet Yaşadım

08 Ekim 2025 14:07

10 Haziran 2024 11:58
Esra sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2025 13:05

Doğtaş Mobilya Kategorileri