Merve sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 12:29

Haziran 2023'te satın aldığım Nova Üçlü Yataklı Koltuk için yaklaşık bir ay önce orta kısmının çökmesi ve yatağını açamamamız sebebiyle servis talebinde bulundum. Yetkili kişiler dün geldiler ve yatağı kolayca açtılar, ancak çökme ile ilgili garanti kapsamının uygulanamayacağını belirttiler. Yetkili servis ayrıldıktan hemen sonra açılan koltuğa annem yattığında koltuk yanlardan kırıldı ve ekte fotoğrafını gönderdiğim şekilde kullanılamaz hale geldi.

Koltuğu çocuksuz ailemiz hiçbir darbeye sebep olmadan yakın zamana kadar sorunsuzca kullanıyorduk ve kırılmanın sebebinin kesinlikle bizden kaynaklanmadığını düşünmüyoruz. Tekrar servisin veya yetkililerin bu durumu garanti kapsamında değerlendirerek mağduriyetimizin en kısa sürede giderilmesini talep ediyorum.

20 Şubat 2024 12:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

Merve
Merve
22 Şubat 2024 15:53

Kullanıcı hatası gerekçesiyle garanti kapsamına giremeyeceğini ve incelemek için yeni servisin gelmeyeceğini belirttiler, ve maalesef hiç yardımcı olmadılar. Böylesine bir kırık için ne gibi bir kullanıcı hatası bekleniyor anlayamıyorum, belirttiğim üzere koltuğu travmasız ve sorunsuz kullandık. Çocuksuz, sakin ve az kullanılan bir koltukta sekiz aylık sürede ürün kullanılamaz hale geldi, 40 senelik eski koltuğumuzda oturuyoruz. Doğtaş maalesef düşük kalitesiyle ve ürününün arkasında duramamasıyla bizi çok üzdü. Hukuki süreci başlatmayı ve Tüketici Hakları ile ilgilenen kurumlarla iletişime geçmeyi düşünüyoruz.

20 Mart 2024 14:53
Doğtaş Mobilya Ürünün Kalitesizliği Ve Çözüm Bulunamaması
Doğtaş Mobilya Ürünün Kalitesizliği Ve Çözüm Bulunamaması
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 02:29

21 Mart 2024 22:02