Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 02:29

2022 yılının Kasım ayında aldığım iki adet Nova üçlü koltukla 2023 Temmuz ayından beri uğraşmaktayım. Orta ayak kırılması, sunta hasarı ve kumaş sorunları yaşadım. Evime defalarca servis geldi. Defalarca aynı işlemler yapıldı. Hatta servis koltuklarımı alıp atölyeye götürdü. Atölyede bile, evde yapılanın dışında, sadece kumaş gerdirmesi yapılmış ve geri gönderilmiştir. Servisler daha evden çıkmadan ayaklar tekrar yamuldu, kırıldı ve düştü. Evde iki kişiyiz. İkimiz de çalışıyoruz. Yeni evliyiz ve haliyle çalışan insanlar olarak her gün evde misafir ağırlamıyoruz. Buna rağmen oluşan bu sorunlar neticesinde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ve heyet tarafından gönderilen bilirkişi evimize gelip koltuklarımızı inceledi. Tuttuğu rapor sonucunda ürünlerimiz kusurlu kabul edilerek en yakın zamanda bizlerden alınması ve ücret iadesi yapılması kararı verildi. Bu kararın tebliğ tarihi 29 Ekim 2023 olup, bugüne kadar (29 Aralık 2023) firmayı defalarca arayıp mağduriyetimi anlatmama rağmen herhangi bir geri dönüş olmamış ve koltuklar hasarlı şekilde evimde durmaktadır. Görüştüğüm çalışanlar bana, avukatlık bürolarına tebliğ belgesinin gitmediğini, avukatlarının bizi sıraya aldığını ve arayacaklarını söylemişlerdir, fakat henüz bir arama yapılmamıştır. Ürünlerin iadesi gerçekleştiğinde, mevcut fiyatın yarı fiyatı bile olmayan miktarı tarafıma iade edecekleri gerçeği beni ülke şartlarında fazlasıyla mağdur etmektedir. Psikolojik yorgunluğum ve markadan duyduğum rahatsızlık da cabasıdır. Bu mağduriyeti yaşatmaya hakkınız yok. Gün sonunda evimize gelip gün yorgunluğunu atacağımız yerde artık evden kaçar olduk. Çünkü her gördüğümde bizi fazlasıyla üzüyor ve sinirlendiriyor. Çevremde markanızı kullanan ve mobilya bakarken ilk sıralarda adınızı öneren birçok insan var. Ancak ben artık o insanlardan olamayacağım. Aksine, adınızı her duyduğumda yaşadığım mağduriyeti hatırlayacağım. Acil olarak Tüketici Hakem Heyeti'nin iki ay önce aldığı bu kararın uygulanmasını talep ediyor ve artık ilişkimi sizinle kesmek istiyorum.

21 Şubat 2024 12:36

Bu, bu ürün ve sorunumun 2. Şikayet yazısıdır. Doğtaş markasından 2022 aralık ayında 2 adet 3'lü Nova koltuk satın aldım. Temmuz ayının ilk haftası orta ayaklarda yamulma meydana geldi ve 14 temmuzda servis talebimle sürece girdim. Daha sonra arkadaşlar 3-4 defa evime tamir için gelmiş, hatta üretim merkezine dahi götürüp evde yaptıklarının aynısını yapıp geri getirmişlerdir. Orta ayak sorunum asla çözülmemiştir. Koltukların altı ince bir suntadan ibaret olup, orta ayaklar sadece plastik bir parçayla bağlantılı olup zamanla suntanın aşınmasına sebep olmuştur. Sorunum defalarca servis gelmesine rağmen çözülmemiştir. Bunun üzerine 24.08.2023 tarihinde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunmuş, evime bilir kişi gelmiş ve raporunu tutmuş, sonucunda karar olarak koltukların alınmasına ve ücret iadesine karar verilmiştir. Karar tarafıma 29.10.2023 tarihinde e-tebligat olarak gelmiş ve e-devlet üzerinde yayınlanmıştır. Markayla karar sonrasında defalarca iletişime geçmeme rağmen henüz kararın onlara tebliğ edilmediğini, edildiğinde tarafıma ilgili birim tarafında dönüş sağlanacağını iletmişlerdir. Aylarca kendilerini aramama rağmen her aradığım arkadaş bu cümleleri kurup beni beklemeye mahkum etmişlerdir. Bugün itibariyle (20.02.2024) arkadaşları yeteri kadar beklediğimi bir kez daha kendilerini arayarak iletmiş bulunmaktayım. Bu süreçte maddi-manevi her türlü sıkıntı yaşatan Doğtaş markasıyla artık icrada buluşacağımızı, herhangi bir sorununuz varsa asla çözülmediğini-çözülmeyeceğini, bu markadan ve insanı muhataba almayan bütün dallarından uzak durmanız gerektiğini bildiririm.

29 Aralık 2023 02:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)
29 Aralık 2023 17:41

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Ezgi
02 Ocak 2024 09:38

21.10 da size tebliğ edilen belgeyi bile inkar ediyorsunuz. Yıl olmuş 2024 hala PTT nin belgeyi size getirmediği yalanına sığınıyorsunuz. Üstelik belge e-tebligat olarak gitmesine rağmen. Bundan sonra ben değil siz uğraşacaksınız. İcra yoluna sonuna kadar girdiğimi bildiririm.

Eda
22 Ocak 12:14
Nova Koltuk Takımı Sorunları Ve Ücret İadesi Talebi
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
20 Şubat 2024 12:29
Doğtaş Mobilya Nova Marka Koltuk
Miray sonuçtan hiç memnun değil

Miray
04 Ağustos 2024 22:58
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Enes
28 Mart 11:29
Tüketici Hakları Kararına Rağmen Çözülemeyen Sorun
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2024 17:36
Doğtaş Mobilya Kategorileri