Doğtaş Mobilya Mobilyalarım Eksik Yanlış Kusurlu!

11 Aralık 2024 08:34
profile profile
Merve
Merve
10 Aralık 2024 16:32

Ürünüm monte edilmiyor. Bir parça getireceklerini söylediler o parçalar hala yok. Dolap kapaklarımı getirdiklerimi söylüyorlar ama kapaklar bende yok muhtemelen yanlış getirdikleri parçaydı götürürken onu da götürdüler şimdi bizde olduklarını iddia ediyorlar Bn kapakları ne yapayım. Dolabın camları unutulmuş. Her geldiklerinde yapmadan gidiyorlar. Koltuğumun köşesi yırtık geldi arıza kaydı oluşturduk haftalardır odamı kullanamıyorum mağdur ediliyorum. 150 bin verdim rezil oldum Doğtaş koca bir pişmanlıksın.

11 Aralık 2024 08:40 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

12 Aralık 2024 11:45

Değerli Müşterimiz ; Sizi kayıtlı telefon numaranız üzerinden aradık ancak iletişim sağlayamadık. Çözüm Ekibimiz sizlere ulaşmaya devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

Mihriban sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Sözlerinin Tutulmaması Yanlış Ürün Gönderimi Ve Hamile Müşterinin Mağduriyeti

18 Mart 12:50
Sevtap sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 16:05
Doğtaş'ta Defolu Ürünler, Cevapsız Çağrılar Ve Mahkeme Kararına Uyumsuzluk
Cumali sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2025 15:11

15 Ağustos 2025 17:07
Teslimat Gecikmesi Ve Hasarlı Ürün Sorunu Çözülmüyor
Teslimat Gecikmesi Ve Hasarlı Ürün Sorunu Çözülmüyor
Atıl sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2025 17:22
Tüm Doğtaş Mobilya Dolap Şikayetlerini Gör