Büşra sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 20:49

Merhabalar 30 Ocak 2024 tarihinde Doğtaş'tan yemek odası takımı ile beraber holly 3 lü zigon sehpa aldık. Getirip kurduklarından sonra zigon sehpanın en küçüğünde ayak kısmında birçok çizik fark ettik. Durumu belirttik 6 Mart da yeni ayak getirip monte ettiler. Fakat getirdikleri ayakta yine belirgin bir şekilde çizik vardı. Biz para verip aldığımız ürünün deforme bir şekilde bize teslim edilmesinden son derece utanç duyuyoruz. Firma yetkilileri o kadar süre bekletip üzerine yine hatalı parça takmasından son derece rahatsısız. Yine Doğtaş'tan aldığımız koltukların yetkililer gelip doldurulup şişirilecek koltuklar alınacak dedi üzerinden ay geçti hala bir gelişme yok. Firmanın bu davranışları yüzünden hiç memnun kalmadık. Hem hatalı ürün gönderip hem çok geç dönüş sağlamaları hiç hoşumuza gitmiyor. Sorunun acilen düzelmesini istiyoruz.

06 Mart 2024 20:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

Melike
15 Mart 2024 20:34
Doğtaş Holly Zigon Sehpayı 4 Aydır Teslim Etmiyor.
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
24 Kasım 2024 12:52

Ayşen
01 Ekim 2023 02:01

Kazım
03 Ağustos 2023 12:36
Doğtaş Kusurlu Ürün Gönderdi
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş Mobilya Kırık Teslim Edilen Ürün ve İlgisiz Müşteri Hizmetleriyle Mağduriyet Yaşadım

Burcu
29 Ekim 13:01