Doğtaş Firmasından Aldığımız Etna Koltuk Takımının Rahatsız Edici Sesi

22 Ocak 2024 01:321.092

Doğtaş Siirt şubesinden 2023 Ağustos ayında 3+3+1+1 Etna koltuk takımını Doğtaş markasına güvenerek yüksek bir meblağ ödeyerek aldık. Koltuk takımını aldığımız günden beri koltuğun kasasından gıcırtılı ve rahatsız edici sesler gelmekte. Defalarca firmayla iletişime geçip problemi iletmemize rağmen sorunumuz devam etmektedir. Ürünü alalı 8-9 ay olmuş olmasına rağmen 6-7 aydır sürekli firmayla bu sorunla ilgili problemimizi çözmelerini bekliyoruz. Koltuğu aldığımıza çok pişman olduk. Firmayı arayıp servis talebinde bulunmamız bile 1,5-2 ay sürdü neredeyse. 2-3 defa servis geldi, koltukları tamir etmeye çalıştılar ama başarılı olamadılar; ses kesilmedi. Fabrikadan değişim talebi için kayıt oluşturdular, yeni koltuklar geldi. Birini çıkarırken merdiven boşluğunda düşürdüler ve 'fabrikadan kırık gelmiş' dediler. Diğer koltukta hafif ses olmasına rağmen yılgınlıktan tekrar uğraşmak istemedik ve 'Bu şekilde kullanalım' dedik. Gelen kırık koltuğun yerine ürün kırık diyerek tekrar kayıt oluşturdular; ürünü yine 1-1,5 ayda getirdiler ama yine aynı ses problemi vardı. Servis ikametten ayrılmadan önce kendileri de sesin geldiğini duyuyor ve görüyorlardı. Ancak eşime 'Siz 3-5 gün kullanın. Ses geçmezse tekrar ararsınız' diyerek evden ayrıldılar. Koltuktan gelen ses giderek artmaya devam ediyor. Bu koltukların fabrikadan sıfır olarak bize geldiği söylenmesine rağmen bu şekilde sorunla karşılaşmak ve defaatle mağdur edilmekten yorulduk. Lütfen bu mağduriyetimizi bir an önce gidermenizi ümit ediyorum. Aksi takdirde gerekli mercilere başvurarak hakkınızda suç duyurusunda bulunacağımı tarafınıza bildirmek isterim.

17 Nisan 2024 19:09

22 Ocak 2024 01:40 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Bu talebinize ilişkin olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, talep ve önerileriniz için bize ulaşarak daha hızlı ve kolay destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Çözüm Ekibi

22 Ocak 2024 16:53

Değerli Müşterimiz ; Sizi kayıtlı telefon numaranız üzerinden aradık ancak iletişim sağlayamadık. Çözüm Ekibimiz sizlere ulaşmaya devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

22 Ocak 2024 18:00

Telefonum şarjda, ben gelip cevaplamak istediğimde tel kapandı, 2. Defa aramadınız ve eşime mesaj göndermişsiniz ulaşılamadığından dolayı talebiniz sonlandırıldı diye. Müşterinizi önemsemiyor ve mağdur etmeye devam ediyorsunuz. Siz aradıktan sonra tekrar müşteri hizmetlerini arayarak şikayet var departmanına bağlamalarını istediğimizde biz bağlayamıyoruz talebinizi ileteceğiz şeklinde söylediler ve servis kaydı oluşturdular, yine aynı prosedür servis zaten mobilyayı kurarken sesi duyuyor, neden tekrar götürmüyor ürünü bizi mağdur ediyorsunuz. Servis kaydı oluşturdunuz e 1 ay sonra servis gelecek tamam bunun değişmesi lazım diyecek tekrar kayıt oluşturacak ve ben yine 1,5-2 ay mağdur olacağım. Çalıştırdığınız personeliniz işine biraz özverili davransın servisin hatasını ve işgüzarlığını ben vatandaş olarak çekmek zorunda mıyım, koskoca Doğtaş firması bu kadar beni mağdur edeceğini hiç düşünmemiştim, ayıptır millet ne zorluklarla para kazanıp evine eşya alıyor. Değişim gelen ürünün birini merdiven boşluğunda düşürüp fabrikadan kırık gelmiş diye ürünü tekrar götürdüler, ürünü getirip kuruyorlar ve sesi duyup gördükleri halde eşime 3-4 gün geçsin geçmezse tekrar ararsınız diyerek gidiyorlar. Mağduriyetimi giderin, sürekli servis kaydı mı oluşturacağız 6-7 aydır servisle uğraşıyorum

22 Ocak 2024 23:40

Bu videodaki koltuk sözde fabrikadan değişim yapılarak gönderilen ürününüz, kendinizi vatandaşın yerine koyun 8 aylık ürün için 6 aydır servisle uğraşmak sizin canınızı sıkmazmı? Telefonla arıyorsunuz 3. Çalmada hemen kapatıyorsunuz, lütfen sorunumuzla ilgilenip süreci hızlandırarak bu mağduriyetimizin en kısa zamanda giderilmesini temenni ediyorum

17 Nisan 2024 19:45

Yaklaşık 8-9 ay önce Doğtaş'tan aldığım etna koltuk takımındaki ses bir türlü giderilemeyen ses sorunu, siyah koltukta elyafların çıkması ve tekli koltuğun kumaşında potlaşma sorunları olduğunu tespit edip ilgili servis kaydı oluşturdular. Bundan önce birkaç tamirat ve değişim olmasına rağmen sorunlar giderilememişti. En son servis geldiğinde görevli arkadaşlar kayıt oluştururken ürünün fabrikadan sürekli kusurlu geldiğini etna koltuk seri üretiminde kusur sorun olduğunu bundan dolayı ürünümün daha 7-8 aylık olduğunu ve garantisinin devam etmesi sebebiyle başka model koltuk takımıyla değişimini talep ettik veya mümkün değilse kusurlu tarafın kendileri olduğunu belirterek ürünün güncel ücretinin tarafımıza iade edilmesini talep ederek forma bu şekilde kayıt oluşturuldu. Yaklaşık Bir ay önce kayıt oluşturmuştuk. Bugün Çanakkale Biga'daki serviste görevli bayan arayarak ürünün aynı modelde bire bir değişiminin olmayacağını, başka bir model bir koktuk takımıyla da değişim olmayacağını istersek sadece tamir edeceklerini bununla ilgili arkadaşların ürünü 2 gün sonra alacağını ve ortalama 20 günde teslim olabileceğini veyahut ürünün fatura üzerindeki ücreti iade edeceklerini beyan etti. Öncelikle soruyorum size şu an etna koltuk takımının güncel fiyatı nedir? 9 ay önce 30 bin TL'ye aldığım aynı koltuk takımını 70-80 bin TL'ye satıyorsunuz. 30 bin TL'ye şu an üçlü bir adet koltuk takımını bile vermiyorlar. Ürününüzü aldığım vakit en piyasanın çok üstünde bir meblağ ödeyerek koltuk takımını aldık. Doğtaş gibi bir firmanın beni bu kadar mağdur edeceği hiç aklımızın ucundan geçmezdi. Bu sorun bizlik değil firmanızın üretimiyle alakalı kusurlu ürün sattınız ve beni mağdur ettiniz. Bu mağduriyetimi almış olduğum etna koltuk takımını başka model bir koltuk takımıyla bire bir değişimiyle giderilmesini veyahut etna koltuk takımının güncel mağaza satış bedeli üzerinden tarafıma iade edilerek giderilmesini rica ve talep ediyorum. Aksi halde elimdeki kayıt ve belgelerle maddi ve manevi tazminat açarak ilgili adli kuruluşlara avukatım aracılığıyla başvuracağımı bilmenizi isterim Ek Ek

Doğtaş Ayıplı Ve Kusurlu Ürün Göndermiş

Leyla
6 Aralık 2023 20:581.152

Doğtaş Siirt şubesinden ağustos ayında 3+3+1+1 Etna koltuk takımını Doğtaş markasına güvenerek yüksek bir meblağ ödeyere...

1 Destek

Doğtaş Koltuk Takımıyla Bitmeyen Sorunlar

Seda
18 Kasım 2024 14:061.907

Doğtaş'tan 2023 yılında Etna koltuk takımı aldık. İlk olarak koltuğun bir yarısının daha şişkin, diğer yarısının daha in...

Doğtaş Koltuk Takımıyla Bitmeyen Sorunlar
1 Destek3 Yorum

Atilla
14 Mart 2025 21:03967

Doğtaş mobilyadan nisan 2023 tarihinde almış olduğumuz nicole koltuk takımından gelen sesler üzerine müşteri hizmetlerin...

2 Destek

Tümünü Gör
Doğtaş Mobilya Markasından Şikayetçiyim

Doğtaş MobilyaMarkasından Şikayetçiyim

Hayri
Doğtaş Mobilya 2 Aylık Koltuğumun Ortadan Sökülmesi

Doğtaş Mobilya 2Aylık Koltuğumun Ortadan Sökülmesi

Gözde
Doğtaş Hatalı Gönderdiği Ürünün Arkasında Durmuyor!

Doğtaş HatalıGönderdiği Ürünün Arkasında Durmuyor!

Eylül
Doğtaş Firması İle Yaşadığım Berbat Süreç

Doğtaş Firmasıİle Yaşadığım Berbat Süreç

Gözde
Doğtaş Mobilya Değişimin Yapılmasını İstiyorum

Doğtaş MobilyaDeğişimin Yapılmasını İstiyorum

Kadriye
Doğtaş Legna Koltuk Takımı Hüsranı!

Doğtaş LegnaKoltuk Takımı Hüsranı!

Yunus

Öne ÇıkanKonular