Burçin sonuçtan çok memnun

Mersin Palmcity DeFacto Şiddet Gösteren Çalışan

15 Ağustos 2024 16:23
Burçin'in Teşekkür Mesajı
“Nezaket gösterip arayıp özür diledikleri ve mahcubiyetlerini belirttikleri için teşekkür ederim”

Mersin Palm City'deki DeFacto mağazasında bir şeyler denemek için kabine geçtim, kabinin hemen yanında koltuk ve üzerinde katlanmış giysiler vardı. Eşime, 'Burada oturup bekler misin?' dedim ve koltuktaki katlı giysileri bozmadan kenara koyduk. Ben kabindeyken bir çalışan geldi ve eşime, 'Buraya kıyafet koyuyorum,' diyerek bağıra çağıra çıldırdı. Eşim 'Tamam,' dedi. Susmadı, sonra ben çıktım, hala bağırıyor, bana bağırmaya devam etti. Arkadaşı tutuyordu, saldırmasın diye. Sorumlusu F**** Hanım geldi, özür diledi ama şikayetçiyim. Sebepsiz yere saldırıp gereksiz kavga çıkardı. Çok aşırı kötü üsluba sahipti. Altı üstü alışveriş yapıp çıkacaktık. Müşteri miyiz, biz mi çalışanız anlamadım. Kızı bıraksalar dövecekti bizi.

15 Ağustos 2024 16:25 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Burçin O., 29739745 numaralı talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

15 Ağustos 2024 16:27
18 Ağustos 2024 13:18