21 Haziran 2024 00:13178
Ayşe'nin Teşekkür Mesajı
Tarafıma ufak bir hediye gönderildi. Hassasiyetleri ve müşteriyi ilişkilerini ön planda tuttukları için teşekkür ederim.

20 Haziran tarihinde DeFacto mağazasından aldığım deniz şortuna 599 TL ödedim. Fakat yine aynı gün internet mağazasına girdiğimde ürün 419 TL görülüyor. Nasıl bir fiyat politikası bu! Bu kadar fark olması çok saçma. Mağazada da uygulamada da aynı olmalı.

29 Haziran 2024 00:41

Müşteri ilişkileri tarafından arandım. Bana mağaza ve uygulama stok durumunun aynı olmaması ya da o esnada bir kampanya olması sebebiyle fiyat değişikliği olduğu söylendi. Anlık bir kampanya mevcut değildi. Böyle bir şey olsa anlayışla karşılarım fakat stok durum farklılığı hiç mantıklı değil. Tüketiciyi yanıltıyorsunuz. 180 TL fark normal bir rakam değil. Mağazanızdan alışveriş yapmayı düşünmüyorum artık.

26 Temmuz 2024 12:53 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Müşterimiz Ayşe D., 29132330 numaralı talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

29 Temmuz 2024 21:39

Hassasiyetiniz ve müşteri memnuniyetiniz için teşekkür ederim.

29 Temmuz 2024 21:43

20 Kasım 2023 21:35482

"İlgileri için teşekkürler"

Fiyat Farkı Mağduriyeti

19 Ekim 2024 22:52455

Bugün DeFacto mağazasından aldığım ürün ile internet üzerindeki kendi mağazası arasındaki fiyat farkı neden olur? Neden ...

10 Ekim 2023 18:49556

"Teşekkürler"

DeFacto Online Fazla Para Çekimi

15 Ekim 2023 00:55302

"Şikayetinin çözümü sağlandığı için teşekkür ederim."

DeFacto Online Fazla Para Çekimi

Öne ÇıkanKonular