Özlem sonuçtan çok memnun

DeFacto Gebze Center Kalitesizliği

DeFacto Gebze Center Kalitesizliği
03 Ağustos 2024 14:25
Özlem'in Teşekkür Mesajı
“Gerçekten ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim çağrı merkezi olmasaydı arkadaşlar yardımcı olmayacaktı Çok teşekkür ederim İyi çalışmalar”

Merhabalar, Gebze Center şubesindeki DeFacto'dan ne zaman bir ürün değiştirmek istesem hep bir sıkıntı çıkartıyorlar. 2 gün önce Viaport Kurtköy şubesinden DeFacto'dan kızıma mayo aldık. Mayonun ağ kısmında sticker var. Kendi şubelerindeki birçok mayoda yok, bizzat baktım ve benim aldığımda da yok. Ağ kısmındaki sticker'ı çocuklar çıkartmış olabilir ya da olmayabilir. Kullanılmamış bir ürünü teslim almadılar. Ne zaman bu şubeye gelsem hep aynısını yapıyorlar. Hep bir sıkıntı, uğraşmak istemiyorlar. Ürünü aldığımda ağ kısmında hijyen pet'i yoktu, bana öyle sattılar ama değişim istediğimde yaşı olmadı kızıma. Sadece sticker yok diye değiştirmediler.

03 Ağustos 2024 14:32 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Özlem U., 29608680 numaralı talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

06 Ağustos 2024 17:24

Mehmet sonuçtan çok memnun

20 Ekim 2023 20:54
"Çankırı yunus AVM şubesine ve DeFacto nun Şikayetvar ekibinden melisa hanıma teşekkür ederim çok yardımcı oldular hemen ertesi güne halloldu"
Zehra sonuçtan çok memnun

Zehra
27 Şubat 2025 17:29
"Bugün ürünü değiştirdim. Ancak mağaza yetkilisi beyefendi kem küm etti sürekli müşteri ilişkisi sıfır maalesef"
Ezgi sonuçtan çok memnun

22 Mart 2025 20:25
"Mağazadan pantolonu değiştirdiler, teşekkür ediyorum"
DeFacto Pantolon Kalitesizliği: 1 Ayda Yırtıldı!
DeFacto Pantolon Kalitesizliği: 1 Ayda Yırtıldı!
DeFacto Kategorileri