İlyas sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 02:10

15.12.2021 tarihinde satın aldığım Arzum Robotek X2 Akıllı Robot Süpürgemi 1 yıl boyunca sorunsuz ve memnun bir şekilde kullandım. 1 yıl 2 ay sonra çarpma tamponu çatladı ve garanti kapsamında servise verdim. Tampon değişiminden sonra eve geldiğinde, eşyaları eskisi gibi algılayamıyor, doğrudan sert bir şekilde çarpıyor ve şarj evini bulamıyordu. Tekrar servise verdim. Sorun olmadığı kanaatiyle geri gönderdiler. Geldiğinde ise toz toplayan yan fırçalardan biri, süpürme esnasında sürekli çıkıyordu. Hatta robot, çıkan fırçanın üstünden geçip fırçayı kırmıştı. Yedek fırçaları taktığım halde aynı sorun devam etti. Tekrar servise gönderdim. Ürünü her seferinde kendi kutusu içinde tüm parçalarıyla gönderiyordum. Bu sefer temizleme fırçalarım kayıptı ve arızalı fırça yuvası tamir edilmemiş, aynı yöne dönük fırçalar takılmıştı. Ayrıca, süpürme fırçası olan turbo fırçaya pis bir yara bandı sıkışmış şekilde geldi. Bu süreçte toplamda 4 defa servise verdim. İkinci servise verdiğimde ürünüm bana 2 ay sonra geri geldi, yani 20 iş gününden fazla sürdü. Kanuna göre sıfır ürünle değişim veya ücret iadesi yapılması gerekirdi. En son taşınma dolayısıyla, yedek parça sitesinden yeni yan fırçalar ve temizleme fırçaları sipariş ettim ve kutuyu kapattım. 3 ay yaz tatili sonunda açtığımda, sipariş ettiğim yeni fırçaları taktım ancak bu sefer de fırçanın biri dönmüyordu. Tekrar servise gönderdim. Arzum'un garanti süresi 4 yıl olduğu için hâlâ da garantisi devam ediyor. Yeni sıfır yan fırçalar takıp bana geri yolladılar, sıfır ürün talep etmeme rağmen. Şimdi yine yan fırçalardan biri dönmüyor, videoları mevcut olan bu sürecin. Yan fırçanın biri dönmediği için halıya takılıyor, dönmeyen fırça ve halıyı toplayıp arıza verip duruyor süpürge. Üstelik düz alanda ilerlemiyor, durduğu yerde çalışıyor. Altıncı defa servise mi göndersem bu ürünü? Bu kadar büyük bir firma, ürünün altıncı defa servise gelmesinden utanmayacak mı? Yine göndereceğim ve yine çözüm sağlanmadan bana geri gönderecekler. Ürünlerinin arkasında durmuyorlar, üstelik yasal süreci geçmelerine rağmen. Parayı sokaktan toplamıyoruz, bir ürün alıyorsak sorunsuz uzun süre kullanmak istiyoruz. Sorunla karşılaşınca da ürünün arkasında durulmasını bekliyoruz. Artık Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmaya karar verdim, belki de geç bile kaldım.

06 Ocak 2024 06:47

Arzum robotek x2 akıllı robot süpürge hakkında yazıyorum. Arkadaşlar bu yazdıklarımı okuyun lütfen satın alacaksanız ona göre karar verin. 5 defa servise gönderdiğim ürün aynı sorun devam ederek arıza giderilmeden (toz toplama yan fırçaları dönmüyor) bana ürünü geri gönderdiler. Altıncı defa göndermeden önce buraya şikayetimi yazmıştım. Ertesi gün sabah aradılar ve benimle iletişime geçen Merve hanım şikayetvar.com da sorunum çözüldü olarak değerlendirme yapmamı aksi takdirde servis talep formu açılmadığını söyledi. Ürünü önce servise göndermem gerektiğini ondan sonra değişim yapılabileceğini ve değişim yapılması için elinden geleni yapacağını söyledi. Bu şekilde bir oyuna geldim yani. Söylediklerini yaptım sorun çözüldü olarak değerlendirme yaptım burada ama ne sorun çözülmesi ürünümü daha da bozup yolladılar bana. Sadece yan fırçalarda sorun varken şimdi robotum arıza veriyor çalışmıyor. UPS Türkiye ile çalışıyorlar. Uzun süre getirmediler ürünümü bana. Onlar da ayrı fiyasko. Merkezden ilçeye getirmiyorlar getirince de eve dağıtım yok diyorlar bir dükkana bırakıp gidiyorlar. Daha bugün geldi. Biraz önce kutuyu açtım her zamanki yerine şarj istasyonunu falan kurdum her şeyini şimdi de arıza verip çalışmıyor. Video ve bildirimleri ekliyorum. Bu nasıl bir saygısızlık nasıl bir marka nasıl bir kurum kuruluş ben anlamadım. Yedinci defa servise mi gönderim şimdi bu sefer ürünün neresini bozup yollayacaklar acaba nasıl güveneyim artık. Bir daha asla hiçbir ürününü satın almam. İnsanlarla alay ediyorlar sanki. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım birazdan belgeleri videoları sunacağım onlara da. Sanki parayı yoldan topluyoruz. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Beni bu kadar uğraştırıp sinir stres yaptırdıkları için de hakkımı helal etmiyorum.

03 Ocak 2024 01:18

Arkadaşlar bu yazdıklarımı okuyun lütfen satın alacaksanız ona göre karar verin. Önceki şikayetimi yazmıştım buraya. Ertesi gün sabah aradılar ve benimle iletişime geçen Merve hanım şikayetvar.com da sorunum çözüldü olarak değerlendirme yapmamı aksi takdirde servis talep formu açılmadığını söyledi. Ürünü önce servise göndermem gerektiğini ondan sonra değişim yapılabileceğini ve değişim yapılması için elinden geleni yapacağını söyledi. Bu şekilde bir oyuna geldim yani. Söylediklerini yaptım sorun çözüldü olarak değerlendirme yaptım burada ama ne sorun çözülmesi ürünümü daha da bozup yolladılar bana. Sadece yan fırçalarda sorun varken şimdi robotum arıza veriyor çalışmıyor. UPS Türkiye ile çalışıyorlar. Uzun süre getirmediler ürünümü bana. Onlar da ayrı fiyasko. Merkezden ilçeye getirmiyorlar getirince de eve dağıtım yok diyorlar bir dükkana bırakıp gidiyorlar. Daha bugün geldi. Biraz önce kutuyu açtım her zamanki yerine şarj istasyonunu falan kurdum her şeyini şimdi de arıza verip çalışmıyor. Video ve bildirimleri ekliyorum. Bu nasıl bir saygısızlık nasıl bir marka nasıl bir kurum kuruluş ben anlamadım. Yedinci defa servise mi gönderim şimdi bu sefer ürünün neresini bozup yollayacaklar acaba nasıl güveneyim artık. Bir daha asla hiçbir ürününü satın almam. İnsanlarla alay ediyorlar sanki. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım birazdan belgeleri videoları sunacağım onlara da. Sanki parayı yoldan topluyoruz. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Beni bu kadar uğraştırıp sinir stres yaptırdıkları için de hakkımı helal etmiyorum.

03 Ocak 2024 00:26

23 Kasım 2023 02:01

Servis fişlerinin ve yazdıklarımın da dikkate alınmasını talep ediyorum.

23 Kasım 2023 02:11 (Şikayetten 1 dakika sonra)
23 Kasım 2023 12:47

Teşekkürler

03 Ocak 2024 00:03
Arzum Robot Süpürge Sorunları

Arkadaşlar bu yazdıklarımı okuyun lütfen satın alacaksanız ona göre karar verin. Önceki şikayetimi yazmıştım buraya. Ertesi gün sabah aradılar ve benimle iletişime geçen merve hanım şikayetvar.com da sorunum çözüldü olarak değerlendirme yapmamı aksi takdirde servis talep formu açılmadığını söyledi. Ürünü önce servise göndermem gerektiğini ondan sonra değişim yapılabileceğini ve değişim yapılması için elinden geleni yapacağını söyledi. Bu şekilde bir oyuna geldim yani. Söylediklerini yaptım sorun çözüldü olarak değerlendirme yaptım burada ama ne sorun çözülmesi ürünümü daha da bozup yolladılar bana. Sadece yan fırçalarda sorun varken şimdi robotum arıza veriyor çalışmıyor. UPS Türkiye ile çalışıyorlar. Uzun süre getirmediler ürünümü bana. Onlar da ayrı fiyasko. Merkezden ilçeye getirmiyorlar getirince de eve dağıtım yok diyorlar bir dükkana bırakıp gidiyorlar. Daha bugün geldi. Biraz önce kutuyu açtım her zamanki yerine şarj istasyonunu falan kurdum her şeyini şimdi de arıza verip çalışmıyor. Video ve bildirimleri ekliyorum. Bu nasıl bir saygısızlık nasıl bir marka nasıl bir kurum kuruluş ben anlamadım. Bir daha asla hiçbir ürününü satın almam. İnsanlarla alay ediyorlar sanki. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım birazdan belgeleri videoları sunacağım onlara da. Sanki parayı yoldan topluyoruz. Hakkımı sonuna kadar arayacağım.

Secil
Secil
Şikayeti Çözüldü

Sorununuz çözüldü mü acaba

İlyas

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmuştum sonuçlandı ben haklı bulundum değişim talep etmiştim. Onaylandı. Bu şekilde çözüldü sorunum

Samet
18 Mart 2024 14:26